U prirodnom rezervatu Zasavica pored Sremske Mitrovice proizvodi se najskuplji sir na svetu koji je pravi od magarećeg mleka.

Read more...

Vrlo malo ljudi zna celu istinu o mom detinjstvu. Prijatelji znaju samo deliće - da sam usvojena, da su mi roditelji umrli, da mi je neprijatno kada sam u velikim gužvama, ali ne i detalje. Sada govorim u nadi da ću inspirisati druge u sličnoj situaciji da potraže pomoć, ali i zato što želim da se povežem sa ljudima sličnim sebi.

Read more...

Bivši predsednik Srbije i SR Jugoslavije Slobodan Milošević prodat je Haškom tribunalu za 10 miliona dolara! Ovu šokantnu tvrdnju izneo je vojni analitičar i komentator 'Politike' Miroslav Lazanski u emisiji na RTS.

Read more...

Gost emisije „Među nama“ pre neko veče bio je Ratko Dmitrović, urednik RAS televizije, koji je sa voditeljkom Majom Nikolić razgovarao o Crnoj Gori, kampanji i bojkotu.

Read more...

- Prvi put sam uzeo heroin u 21. godini. Tada kreće moj pakao. Upadam u dugove, u teške narkomanske krize, počinjem da kradem ne bih li došao do droge - počinje svoju životnu ispovest Nikola Gnjatović.

Read more...

Smešten na ulazu u Atos, Uranopolis predstavlja malo, ali živopisno letovalište, koje će oduševiti sve ljubitelje mirnog odmora.

Read more...

Profesor dr Branimir Nestorović, član kriznog štaba za borbu protiv Kovid-19, izneo je šokantnu informaciju da je imao koronu.

Read more...
Scroll to top