Godinama je sama gradila svoj put uspeha, prošla je mnoge prepreke i tragične životne situacije, a danas se Opra Vinfri smatra za jednu od najuticajnijih žena na svetu, piše Lovesensa.

Read more...

Koliko god bio zabavan i omiljen kod žena, glumac je izuzetno odan porodici i sinovima. Vaspitava ih po starom kodeksu, a ima mnogo stvari iz današnjeg načina života koje im ne bi dozvolio.

Read more...

Jedan od glavnih dokaza da Draža Mihailović nije bio izdajnik koji je koristio i pravni tim koji se borio za njegovu rehabilitaciju jeste nemačka poternica za njim iz jula 1943. godine.

Read more...

George Clooney, Sharon Stone and Steven Soderbergh and auction winner at amfAR’s Cinema Against AIDS event, presented by Bold Films, the M?A?C AIDS Fund and The Weinstein Company to benefit amfAR (Photo by Tony Barson/WireImage for amfAR).

Read more...

Za mene je briga o sebi počela jednog proleća 2015. godine kada sam otišla u bolnicu na lečenje kako ne bih umrla.

Read more...

Vidovanjaci u Srbiji služe se svakakvim metodama ne bi li “pomogli” napaćenim ljudima koji im se obrate, a pre svega da bi napunili svoje novčanike.

Read more...

Turska vojska nije ni slutila kakvo ih poniženje čeka kada se 1675. godine odlučila da napadne teritorije koje su kontrolisali Kozaci.

Read more...
Scroll to top