Ništa se ne događa što već nije bilo! Istorijski procesi su predodređeni prošlim zbivanjima, a matematička, statistička metoda nepogrešivo predviđa budući tok, tvrdi profesor Todor Vulić koji u razgovoru za Sputnjik iščitava šta nas čeka u bliskoj budućnosti: od sudbine Srbije, do krupnih promena na geopolitičkom nebu.

Read more...

Uvek može bolje, ali zdravstveni sistem se održao. Mojim kolegama i medicinskim sestrama treba odati dužno priznanje za sve što su radili.

Read more...

Uslov naše koalicije je ekspertska vlada, da nas predstavljaju stručni, dostojanstveni ljudi. Režim će učiniti sve, mafija će učiniti sve da se to ne desi. Pokušaće na sve načine da izazovu incidente. Naša obaveza je da pokažemo mudrost, odgovornost, izjavio je Dritan Abazović, nosilac liste "Crno na bijelo".

Read more...

Dan nakon parlamentarnih izbora na kojima je tridesetogodišnja vlast izgubila većinu, Zdravko Krivokapić, lider pobedničke koalicije „Za budućnost Crne Gore“ kaže da je spreman da prihvati odgovornost za formiranje nove vlade koja bi trebalo da promeni mnogo toga, pa i odnos prema Srbiji i Rusiji.

Read more...

Naši daleki preci, zahvaljujući tome što su češće bili gladni nego siti, preneli su nam u nasleđe "štedljivi gen". Njegova uloga je bila da "skladišti" masti u organizmu da bi čovek imao "rezerve" kada nastupe oskudica i glad. To je jedan od razloga zašto u sadašnjim generacijama gotovo svako drugi ima višak kilograma. Jer, ne samo što smo genetski predodređeni da nagomilavamo masno tkivo, nego i živimo u izobilju hrane.

Read more...

Veoma važni saveti - lekari kažu da ih se moramo pridržavati.

Read more...
Scroll to top