Slobodan Popov (19) iz Bele Crkve kaže da su ga M. N. i N. M. na silu odveli u sobu, šutirali ga, udarali šipkom i terali ga da ih oralno zadovoljava.

M. N. me u ponedeljak presreo na ulici oko 23 sata. Uhvatio me pod ruku i na silu odveo u sobu. Sa njim je bio i neki dečko koji ima čiroki frizuru. Kasnije sam saznao da je to N. M.

PROČITAJTE: STANjE MLADIĆA KOJI JE SILOVAN U BELOJ CRKVI: Primljen u bolnicu u Vršcu, ima brojne povrede

Više od tri sata su me mučili. Udarali su me pesnicama, šipkom, šutirali me, terali da ih oralno zadovoljavam, a taj sa čirokanom me je na kraju i silovao. Molio sam boga i njih da me ne ubiju.

 

Ovim rečima za Kurir počinje ispovest Slobodan Popov (19), koga su, kako se sumnja, M.N. (21) i N. M. (21) pretukli i silovali u jednoj od soba napuštene vojne zgrade u Beloj Crkvi.

*FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Plakao i dozivao pomoć

uhapseni silovatelj

*UHAPSENI SILOVATELJ / FOTO: FACEBOOK

PROČITAJTE: NEMAM VIŠE SINOVA, SVU PETORICU SAM SAHRANILA: Nesrećnoj Živki Marković iz sela Varvarin, ista bolest odnela svu mušku decu

 

Nesrećni mladić kaže da nije tačno da je on dobrovoljno otišao u sobu strave. - Čim su me uveli, počeli su da se iživljavaju, iako sam ih molio da prestanu. Plakao sam i dozivao pomoć, ali me niko nije čuo od preglasne muzike koju su pustili. Dok su me tukli i silovali, pušili su marihuanu i pili pivo. Terali su i mene, ali ja nisam hteo. Samo sam ih molio da mi daju vodu, jer sam bio žedan, a oni su se pomokrili u flašu i dali mi da popijem, da bi napravili foru - prepričava strahotu kroz koju je prošao nesrećni mladić.

uhapseni silovatelj

*UHAPSENI SILOVATELJ / FOTO: KURIR TV

Slobodan kaže da trpi jake bolove u grudima, a primećuje se i da otežano govori. - N. M. mi je držao šrafciger na vratu i terao me da oralno zadovoljim ovog drugog. Bilo mi je muka i kada sam odbio, usledile su žestoke batine. U jednom trenutku sam pao na pod, a N. M. je zamahnuo nogom da me šutne u glavu. Postavio sam ruku da se zaštitim i tada mi je slomio dva prsta - priča žrtva nezapamćenog zlostavljanja.

*FOTO: KURIR / J. RAFAILOVIĆ

Motiv nejasan

Kako kaže, njemu se činilo da mučenje traje čitavu večnost, a kasnije je shvatio da je bio u sobi strave puna tri sata. - Dok su me zlostavljali, vikali su da do jutra neću biti živ, psovali su mi majku, koja je inače u bolnici. U jednom trenutku sam čuo M. N. kako razgovara telefonom, a osoba s kojom je pričao je rekla: "Nije to taj dečko" - kaže Slobodan i napominje da ne zna zbog čega je unakažen: - Ili su me pomešali s nekim, ili je to M. N. uradio zbog moje drugarice, u koju je zaljubljen, a ona njega ne želi ni da vidi. Ja njima ništa nažao nisam učinio.

Strašno: Izbacili ga kroz prozor

Žrtva kaže da su ga M. N. i N. M., koji su u utorak uhapšeni zbog sumnje da su pretukli i silovali mladića, na kraju izbacili kroz prozor. - Srećom, pao sam na noge, nekako se odvukao do kuće i s tatom otišao kod lekara. Sve me je bolelo, a iz uva mi je išla krv. Tamo su me pitali šta se desilo, objasnio sam i oni su zvali policiju - kaže Slobodan.

(Izvor: Kurir.rs - J. R. - Foto: Nemanja Nikolić, Jelena Rafailović)

Scroll to top