Glumica Šenon Doerti(49) trenutno prolazi kroz tešku borbu sa neizlečivom bolešću, a poslednjih nedelja javnost je suočila s ozbiljnošću svoje zdravstvene situacije.

Zvezda hit serije iz 90-ih 'Beverli Hils 9021' je nedavno javnosti priznala kako piše oproštajna pisma i snima video zapise za svoje bližnje, kao i da je pronašla pesmu koju želi da joj svira na poslednjem ispraćaju. Reč je o poznatoj pesmi Erika Kleptona "Tears in Heaven"(Suze na nebu) koja važi za jednu od najvećih i najtužnijih  balada u istoriji muzike, (Erik Klepton ju je posvetio svoj preminulom četvorogodišnjem sinu) a sada je otkrila i u čemu želi da bude sahranjena.

PROČITAJTE: OVO JE POMOĆNICA MINISTRA KOJA JE UHAPŠENA: Uzela 1.000 evra mita, pala na drugoj rati (VIDEO)

 

Želim svima da ostanem u najboljem sećanju

"Znam u čemu želim da odem na drugi svet. Pripremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica pre nekoliko godina. U njoj se osećam posebno. Želim biti lepa. Želim da svima ostanem u najboljem sećanju. Trudim se poslednjih meseci i da ispravim neke odnose, da se izvinim ljudima koje sam povredila - svesno ili nesvesno. Nastojim da živim punim plućima i uživam u ovo malo vremena koje mi je ostalo", rekla je glumica za američke medije.

 

Iako je izjavila da je srećna i spokojna, otkrila je i da je u isto vreme i tužna i prestrašena.

"Bojim se, naravno da se bojim. Ne znam što me čeka kada izdahnem i gde će moja duša otići. I tužna sam, tužna jer neću moći još godinama da gledam svoje prijatelje, družim se sa njima, ljubim ih i grlim. Ali, to je život. Morate prihvatiti sve što vam nosi - i dobro i loše", zaključila je.

 

Podsetimo, glumica se nalazi u četvrtom i poslednjem stadijumu karcinoma dojke, koji je već pobedila pre nekoliko godina, ali bolest se, nažalost vratila pre nekoliko meseci.

PROČITAJTE: KOJIĆU PUKAO FILM Novi detalji RAZVODA Severine i Igora: EVO ŠTA se zapravo DESILO...

(BalkansPress / Stil.kurir.rs)

Scroll to top