Psihijatar Jovan Marić svojim problematičnim izjavama godinama šokira, a stavovi iza kojih stoji su puni nepoštovanja i netolerancije, a ovo su samo neki posle kojih danima nismo mogli da se oporavimo.

Read more...

Godinama je sama gradila svoj put uspeha, prošla je mnoge prepreke i tragične životne situacije, a danas se Opra Vinfri smatra za jednu od najuticajnijih žena na svetu, piše Lovesensa.

Read more...

George Clooney, Sharon Stone and Steven Soderbergh and auction winner at amfAR’s Cinema Against AIDS event, presented by Bold Films, the M?A?C AIDS Fund and The Weinstein Company to benefit amfAR (Photo by Tony Barson/WireImage for amfAR).

Read more...

Uskoro se navršavaju četiri godine od smrti nekadašnjeg libijskog vođe Muamer Gadafija. Ma šta mislili o njemu, neke stvari o njegovoj vladavini se ne mogu zanemariti, prije svega činjenica da je svojom politikom život običnog Libijca činio puno snošljivijim nego što je to sada slučaj. Prenosimo vam njegovo posljednje javno obraćanje u formi pisma.

Read more...

Srbija je osvojila premijerno izdanje ATP kupa. Novak Đoković je još jednom pokazao kolika je i igračka gromada, ali i ljudska.

Read more...

Kragujevčanin (42) u maskirnom odelu jutros je oko 9 časova, u ulici Kralja Aleksandra Prvog Karadorđevića u Kragujevcu, sebi oduzeo život prerezavši vrat, a pored ovog jezivog događaja, ono što je zaprepastilo javnost bila je i hladnokrvnost sugrađana koji su prolazili pored njegovog leša ne osvrćući se, kao da je najnormalnija stvar u pitanju.

Read more...

Proslavljeni reditelj Emir Kusturica izneo je svoj stav o trenutnoj situaciji u Crnoj Gori. Njegovo pismo koje je objavljeno na portalu "Iskra" prenosimo u celosti:

Read more...
Scroll to top