Na sajtu Vedrane Rudan, www.rudan.info, pre godinu dana je objavljena kolumna ove hrvatske književnice u kojoj se ona osvrnula na centralnu proslavu povodom Oluje, koja će se održati sutra u Kninu. U nastavku vam prenosimo kolumnu u celosti.

Read more...

Bivša pripadnica 153. turopoljske brigade Irena Sedmak, na Facebooku je bez ustezanja napisala šta misli o slavlju u Kninu.

Read more...

Vrhovni komandant oružanih snaga NATO za vreme napada na SRJ, general Vesli Klark, kaže da nikada nisu prestali pokušaji postavljanja prepreka napretku Kosova.

Read more...

Na Kosovo sam došao u junu 1999. zajedno sa NATO trupama. I kao Amerikanac koji se o Kosovu informisao iz američkih medija, bio sam proalbanski orijentisan.

Read more...

- U Knin idem otvorena srca, iskreno, sa nadom da ova vlada može da napravi taj tako važan korak, korak prema budućnosti, boljem društvu, društvu razumevanja, poštovanja i tolerancije i da možemo izaći iz rovova u kojima smo ukopani.

Read more...

Oduvijek su mi se gadile proslave kojekakvih “pobjeda”. Mimohodi u meni izazivaju snažan podražaj na povraćanje.

Read more...

Anders Tenjel, glavni švedski epidemiolog i čovek koji je bio na meti kritika zbog insistiranja na opuštenoj strategiji bez strogih mera, održao je danas konferenciju za medije na kojoj je otkrio da broj novozaraženih u Švedskoj rapidno pada.

Read more...
Scroll to top