Gost emisije “ A ŠTA VI MISLITE“ autora i voditelja Ratka Dmitrovića, na televiziji RAS, bio je Božidar Zečević.

Read more...

Kad govorimo o postporođajnoj depresiji i tome da se majke usude da se osećaju loše nakon što rode bebu, o tome uglavnom pričamo kroz neku striktno hemijsku-hormonsko vizuru, okrivljujući samu biologiju ženskog tela za takvo ponašanje. Neretko i razmaženost i "nespremnost" da se bude majka. Ali, da li se buduće majke i majke u Srbiji osećaju loše samo zbog hormona i straha od nove uloge (koji je opravdan i neizostavan)?

Read more...

Kako dođe hladno vreme svedoci smo da su parkovi po Beogradu pusti, dok su tržni centri i igraonice puni dece. Roditelji kao da nisu svesni da je opasnost od razboljevanja upravo veća u ovim zatvorenim prostorijama sa puno ljudi.

Read more...

Zakon jačeg čini se još uvek je na snazi. Mnogo puta smo se svi mi osvedočili u to da da je nepravda sveprisutna i da je mobing i te kako prisutan u srpskom društvu.

Read more...

Slovenački ekonomista Jože Mencinger ocenio je da su Grci, na neki način, pred dilemom "bolje rat nego pakt' - ako prihvate "rat", odmah su u velikim problemima, a ako prihvate "pakt" - nastavlja se mrcvarenje koje ne donosi zaokret.

Read more...

Prva i najvažnija stvar na kojoj se temelji zdrava ishrana je starost. Ni visina, ni težina, već broj godina! Metabolizam se menja svakih 7 godina i veoma je važno imati to na umu.

Read more...

Severina Kojić izgubila je bitku za starateljstvo nad sinom Aleksandrom koju je godinama vodila sa nekadašnjim partnerom, biznismenom Milanom Popovićem. Tim povodom, osvanulo je otvoreno pismo pevačici od Vedrane Rudan, koje vam prenosimo u celosti:

Read more...
Scroll to top