Ukoliko Evropska unija hitno, u najkraćem mogućem roku ne primi Srbiju u punopravno članstvo, postoji opasnost da vrlo brzo izbije novi, veliki rat na Balkanu, ali i u celoj Evropi!

Read more...

Profesor međunarodnih odnosa na Londonskoj školi ekonomije i političkih nauka Kristofer Koker smatra da članstvo Zapadnog Balkana u EU nije moguće u bliskoj budućnosti, ali ističe da to ne znači da te države ne treba da nastave pridruživanje i saradnju sa EU.

Read more...

Starije žene koje žive na selu, čini se, često ostanu zaboravljene, pa onda ne čudi što podaci govore da je njima u Srbiji najteže. Pitamo se iznova mogu li se brojke promeniti jer samo 17 odsto žena ocenjuje da su im mesečni prihodi dovoljni da sastave kraj s krajem, dve trećine starijih žena kaže da ih zdravstveno stanje ograničava u obavljanju svakodnevnih poslova, ali da ih ipak obavljaju, a na sebe troše skoro ništa, osim za osnovne životne potrebe.

Read more...

Proslavljena glumica i odnedavno reditelj Katarina Žutić objašnjava da se svojim radom bori za jednakost polova i bolji položaj žena.

Read more...

Neurotski poremećaji su lakši psihički poremećaji, i neke od neurotskih simptoma ima svako od nas, u manjem ili većem obliku.

Read more...

Milomir Marić je uvredama koje je uputio profesoru Danijelu Sinaniju u emisiji "Dobro jutro Srbijo" uspeo da se izbori za mesto u poznatim humorističnim, parodičnim emisijama Zorana Kesića.

Read more...
Scroll to top