Eraković tvrdi da iza napada na SPC u Crnoj Gori stoji Vatikan koji želi da pounijati Crnu Goru i dokopa se relikvija poput ruke Jovana Krstitelja.

Velimir Eraković, novinar i publicista iz Crne Gore, koji se zbog terora režima Mila Đukanovića nalazi u egzilu u Srbiji upozorio je da bi na Badnji dan u Crnoj Gori mogao da izbije građanski rat ukoliko Đukanović i njegovi funkcioneri probaju na silu da nalože badnjake ispred Cetinjskog manastira kako je najavljeno.

PROČITAJTE: MILO L....., NE DAMO TI SVETINJE: Neverovatan snimak iz učionice u Kini, s porukom Đukanoviću na srpskom, širi se internetom VIDEO

 

Eraković je više puta brutalno pretučen i nanete su mu teške telesne povrede od strane Milove policije, protiv njega su pokrenute brojne krivične prijave i doneto nekoliko pravosnažnih presuda, a vodi se i postupak za nasilno rušenje ustavnog poretka zbog čega je bio prinuđen da se skloni u Srbiju.

On u emisiji “Tema” analizira situaciju u Crnoj Gori, govori o odnosima Aleksandra Vučića i Mila Đukanovića, tvrdi da Stanko Subotić – Žabac komanduje vlasti u Podgorici i Beogradu.

Scroll to top