BalkansPress

Dobro došli!

Ljudi će imati strah da se približe drugima, smatra Đoković.

Epidemiolog Predrag Kon, član stručnog tima Vlade Srbije u borbi protiv korona virusa, reagovao je na stav Novaka Đokovića koji je protiv vacinisanja.

PROČITAJTE: Za vreme policijskog časa žena iz Loznice HITNO ZVALA MUP i sledeći potez policije nikada neće zaboraviti

"Kao jedan od najvernijih Đokovićevih navijača, voleo bih da sam imao prilike da mu približim značaj i ogroman doprinos imunizacija za zdravlje stanovništva. Sada je kasno, stvorio je pogrešna uverenja i tu više nema pomoći. Majstore, želim ti sve najbolje. Pokušaj ubuduće da izbegavaš direktne odgovore na pitanje u vezi sa vakcinacijom, jer imaš ogroman uticaj", objavio je Predrag Kon na svom Fejsbuk profilu.

 

Najbolji teniser sveta Novak Đoković usprotivio se obaveznom vakcinisanju protiv virusa Covid-19, a takav stav mogao bi da ga košta povratka na teren i prvog mesta na ATP listi, pišu britanski mediji.

PROČITAJTE: Nekada najbolji teniser sveta tvrdi: Sa 5G mrežom uvode i nanočipove, pa je jasno šta je cilj pandemije korone

Novak Đoković je u nedelju uveče tokom razgovora sa srpskim sportistima uživo na društvenim mrežama izneo negativan stav o vakcinisanju.

"Lično nisam za vakcinaciju i ne bih voleo da me neko primorava da dobijem vakcinu da bih mogao da putujem. Ako to bude pravilo i zakon šta će onda da bude? Treba da odlučim da li ću ili neću da se podvrgnem tome. Imam svoje razmišljanje, a da li će se promeniti u nekom trenutku ne znam. Hipotetički, da se nastavi sezona u julu, avgustu ili septembru, mada nisu velike šanse, koliko sam razumeo odmah nakon ukidanja strogog karantina će postojati zahtev za obaveznu vakcinu, koje još nema", rekao je tada Đoković.

Scroll to top