BalkansPress

Dobro došli!

Novak Đoković bi mogao da se uskoro vakciniše protiv SARS-CoV-2 tipa korona virusa.

Tako bar tvrdi Danijel Mikš, čovek koji je pisao Noletovu biografiju.

Zbog toga što nije bio vakcinisan u trenutku kada je došao u Australiju, on je iz te zemlje deportovan dan pre nego što je počeo Australijan open 2022, na koji je došao da brani tri uzastopno osvojene titule na tom grend slemu. Izgleda da se, prema informacijama do kojih je došao Mikš, takva stvar se više neće ponoviti. - Ono što čujem iz Novakovog okruženja, mislim da će da se vakciniše - rekao je Danijel za "TV Servus".

PROČITAJTE: ŠOK I NEVERICA U SVETU: Nadalu nije dobro, kakav tekst čuvenog engleskog lista o Đokoviću!

 

On je potom i pojasnio zbog čega bi Novak Đoković mogao da primi vakcinu protiv koronavirusa: - Možda je tome doprinelo finale u Melburnu. Nema sumnje da ga (ka odluci da se vakciniše) vodi Nadalova 21. grend slem titula - dodao je Mikš.

*Novak Đoković / Foto: ALO/Aleksandar Nalbantjan

PROČITAJTE: EVO KADA ZASTAREVAJU DUGOVI ZA RAČUNE Isto pravilo važi za sve usluge - struju, kablovsku, mobilni i parking

Podsetimo, Novaka Đokovića uskoro čeka odlazak na prvi turnir posle "australijske drame" kroz koju je prošao, ali za taj teniski izazov pomenuta imunizacija nije obavezna, iako je u pitanju država u kojoj je 100% njenih žitelja vakcinisano.

Scroll to top