Shogan Kameda nije mogao da gleda đubre na jednoj od najlepših srpskih planina i iako slučajni prolaznik, odlučio je da uredi godinama zapušten prostor.

Read more...

Ponovo smo svedoci ubrzane pandemije korona virusa, kojim je do sada bilo inficirano preko 10 miliona ljudi širom sveta, a stručnjaci tvrde da trenutno najveći broj novozaraženih nema simptome.

Read more...

U letnjim danima kada tropski talasi ne jenjavaju, beg od vrućine, ali i gradske verve možete potražiti u nekim od etno sela kojim naša zemlja obiluje. Kao zatočena u vremenu, ova sela nude tradicionalnu hranu, uživanje u prirodi ili neki od sadržaja kojim biste upotpunili vikend.

Read more...

Nedžad Bilalović, ratni heroj sa Košara i dobrovoljac 125. motorizovane brigade preminuo je preksinoć u Kraljevu.

Read more...

Oprostite na velikoj nesreći i žalosti koju sam Vama nanio - Princip se izvinjavao svojim roditeljima u svakom redu.

Read more...

Od doktora Radana Džodića koji je preminuo u 68. godini oprostio se reditelj Dragoslav Bokan, snažnom objavom o tome šta se ovom čoveku koji je važio za najboljeg domaćeg stručnjaku za rak dojke i štitaste žlezde događalo prvih dana njegovog dolaska na svet. Bio je borac od rođenja...

Read more...

Iako je nelegalno u Britaniji, najmanje 65.000 devojčica moglo bi biti podvrgnuto genitalnom sakaćenju, odnosno obrezivanju kod žena.

Read more...
Scroll to top