Mi smo svojim načinom života napravili određene bolesti. Primera radi to su zapaljenske bolesti creva poput Kronove bolesti i ulceroznog kolitisa…

Read more...

Beli luk je jedna od najstarijih kultivisanih biljaka u svetu, koja se uzgaja već više od 5.000 godina.

Read more...

Beli luk ima posebnu aromu koja se većini ljudi dopada, a pritom je i veoma zdrav. Često ga nazivaju najjačim prirodnim antibiotikom.

Read more...

Anri Šeno deli ljude na 5 tipova, u zavisnosti od psiholoških i zdravstvenih problema. Zapamtite - ne postoje univerzalni saveti ishrane za sve. Jednostavno postoje okviri oko kojih se gradi vaša individualna ishrana.

Read more...

Nije neuobičajeno pokupiti bakteriju iz pseće pljuvačke. Pseći ili ugriz mačke mogu dovesti do toga, a ako ste lošeg imuniteta, možete imati gadne posledice.

Read more...

Kylie Jenner je jedna od najuspešnijih pripadnika generacije Z i najmlađa milijarderka, koja nije nasledila svoj novac. Kako je ona najmlađa članica porodice, koja predstavlja vodeće poznavaoce digitalnog marketinga, ne iznenađuje njena odluka da svoje fanove pusti u jedan mali deo svog života i sa njima podeli njene najlepše, ali i najteže trenutke putem video klipova.

Read more...

Sređivali ste kupatilo i u svom ormariću pronašli ste flašicu glicerina. Odakle je – više se i ne sećate. Šta raditi sa njim – verovatno i ne znate. Baciti – žao. Nemojte bacati!

Read more...
Scroll to top