BalkansPress

Dobro došli!

Ovaj popularni začin nije samo nezamenljiv u kuhinji tokom kuvanja. Lovorovo lišće će takođe biti korisno u kupatilu kada perete veš. Nekoliko komada je dovoljno da primetite efekat. Stavite lovorov list u veš i vidite šta će se desiti. Njihova akcija može biti prijatno iznenađenje za vas.

Read more...

Bioenergetski stručnjaci kažu da ime, zahvaljujući svojstvenoj energiji, može uticati na sudbinu njegovog vlasnika. Ispostavilo se da nosioci tih imena nikad ne posustaju, uvek su srećni i nasmejani.

Read more...

Ledena zima koja uskoro počinje, može da bude malo toplija ako iskoristite pametan i jednostavan trik sa folijom u koji se milioni ljudi kunu.

Read more...

Jedan poguban i štetan običaj se polako iz neupućenosti u nekim našim krajevima uvlači u naš narod.

Read more...

Male vreće sa silica (silika) gelom dobijate svaki put kada kupite nove cipele, torbe i slično. Umesto da ih bacite, iskoristite ih, jer vam zaista mogu pomoći, a evo i kako.

Read more...

U novčaniku ne treba držati stare račune ili račune koje tek treba da platite, istekle kartice, papiriće koje treba da bacite i beleške.

Read more...

Sezona je slava, posle Božića, najvažnijeg porodičnog praznika. To je vreme kada okupljamo svoje najmilije i sa njima slavimo zaštitnika svoje kuće. Međutim, iako je u hrišćanskom duhu da se slava obeleži skromno, poslednjih decenija svedoci smo pravih gozbi koje se prave u čast ovog porodičnog praznika, a neretko se dešava da domaćini od toga naprave pravi spektakl, pa često pozovu i trubače kako bi obeležili taj dan.

Read more...
Scroll to top