Proizvođači mobilnih telefona znaju kako bi trebalo da punite svoje uređaje, ali vas na to ne upozoravaju jer im to ne ide u prilog.

Read more...

RUSKI "nevidljivi" avion pete generacije SU-57 srušio se u tajgu na probnom letu u Habarovskom kraju. Nesreća se dogodila na 120 kilometara od Komsomolska na Amuru.

Read more...

Novi beton je čak do devet puta otporniji na pucanje od tradicionalnog, a od njega se razlikuje 40 odsto.

Read more...

Ruska mornarica dobila je novo moćno oružje, koje je po svojim performansama neuporedivo sa postojećim.

Read more...

Američki predsednik Donald Tramp najavio je pre napada na Siriju da se Rusi spreme jer stižu "lepe, pametne i nove" rakete. Snage SAD, Velike Britanije i Francuske ispalile su sredinom aprila krstareće rakete na navodna hemijska postrojenja u Siriji, a po prvi put je upotrebljen i stelt projektil američkog proizvođača "Lokhed martina".

Read more...

Krajem ove ili početkom iduće godine ruska vojska će dobiti tenk nove generacije T-14 „Armata“, koga eksperti smatraju čudom vojne tehnologije i najpametnijim tenkom na svetu. Novi ruski supertenk je nadmoćniji od svih tenkova kojima raspolažu snage NATO saveza.

Read more...

Rusija uveliko izvozi svoje oružje širom sveta, uključujući i borbene avione. Međutim, od svih modela, jedan nije planiran za izvoz. On se smatrao najvećom tajnom ruske vojske.

Read more...
Scroll to top