Ruska travarka  Elena Feodorova Zitseva tvrdi da će nas korov spasiti od bolesti. Ona se kune u ove tri biljke: čičak, pirevinu i maslačak.

Read more...

Nikada se nije ustručavala da svoje znanje i otkrića podeli sa celim svetom.

Read more...

Doktor Majkl Greger (Michael Greger) autor je bestselera "Kako ne umreti", prepoznatljivo je lice u Americi i šire, a njegovo stručnosti polje pokriva ishranu, bezbednost hrane i javno zdravlje.

Read more...

Roditeljstvo nikada nije bilo jednostavno, ali briga današnjih roditelja o deci i strah za njihovo zdravlje za doktora Branimira Nestorovića, alergologa i pulmologa, malo je preterana. Prema njegovim rečima, roditelji su danas osetljiviji i reaguju na prvi kašalj i odmah ih vode kod lekara.

Read more...

Šta se dešava u organizmu kad imate stres?

Read more...

Ruska biohemičarka i doktor prirodne medicine Marva Vagaršakovna Oganjan iza sebe ima 45 godina iskustva u medicini i laboratoriji. Nikada se nije ustručavala da svoje znanje i otkrića podeli sa celim svetom, kako bi ljudi kroz njene savete mogli da poprave zdravlje i kvalitet svog života.

Read more...

Jaja su pristupačna, lako ih je uvrstiti u svakodnevnu ishranu i mogu se pripremati na različite načine. Odličan su izvor aminokiselina, gvožđa i antioksidanata. Trebate odabrati organska jaja jer ne sadrže antibiotike i hormone, a imaju bolja nutritivna svojstva.

Read more...
Scroll to top