BalkansPress

Dobro došli!

Do pre neku deceniju nismo ni sanjali da ćemo moći da menjamo neke tako prirodne stvari kao što je neprijatan miris tela. Ko zna, možda buduće generacije vagini neće tepati - ribica, već breskvica.

Naravno da bi svaka žena volela da joj vagina miriše na breskvu. Iako izgleda kao naučna fantastika, ostvarenje pod nazivom “Sweet Peach” (slatka breskva), već je tu pred nama.

 

Dva bio-hakera iz silikonske doline, pronašli su rešenje za ovaj “problem”. Oni su razvili neku vrstu probiotičkog suplementa koji omogućava ženama da promene miris svog tela.

- Smatram da ovo može da pomogne mnogim ženama koje imaju problema s neprijatnim mirisima u intimnoj zoni, jer ti mirisi nisu samo naši, ljudski, već ih uglavnom proizvode stvorenja koja žive u nama – kaže Ostin Hajnc, jedan od pronalazača.

Dvojica inovatora smatraju da bi njihov izum mogao da pomogne i u prevenciji raznih infekcija i dugih zdravstvenih problema koje izazivaju mikroorganizmi.

Takođe, planiraju da naprave sredstvo koje će učiniti da izmet pasa i mačaka, najčešćih kućnih ljubimaca, miriše na bananu.

Nažalost, ova voćna aroma za vaginu još uvek nije u prodaji i sve što možete da uradite jeste da donirate novac kako bi se ovaj proizvod što pre našao u prodaji. 

 

(Izvor: Telegraf.rs)

Scroll to top