BalkansPress

Dobro došli!

Univerzium nam šalje signale da donosimo loše odluke, grešimo, ili da nismo izabrali pravi životni put, a evo kako da ih prepoznamo!

Svi putevi kojim idemo vode do odredišta, a od nas zavisi samo to kojim putevima želimo da stignemo tamo. Ponekad se zagubimo, zaglavimo na nekom delu puta ili oklevamo u izboru pravca. Ako smo u nedoumici ili počinjemo da se osećamo neudobno, onda Univerzum obavezno počinje da nam šalje signale, dajući sledeće znake.

 

1. Fizičke povrede

Da li ste uštinuli prst ili bolno udarili laktom? Ovo je tipičan signal Univerzuma. Treba da usporite i razmislite o sledećim koracima. Možda ignorišete svoju vlastitu intuiciju ili ne primećujete istinu u novonastalim situacijama. Pogledajte bolje na stvari.

2. Konstantno kašnjenje

Ometaju vas večne gužve ili gubite osećaj o vremenu? Ovo je definitivno znak Univerzuma, koji privlači vašu pažnju. Svako kašnjenje svedoči o tome da se previše umarate, i nikako ne uspevate da se uklopite u okvire neophodnih radnji. Kada se krećete sinhrono sa tokom života, uvek i sve uspevate. Ali čim se prekine sinhronost, pojavljuju se problemi sa vremenom u vašem životu.

3. Zaboravnost

Da li redovno zaboravljate ili gubite stvari? Znači, očigledno treba da se koncentrišete i "prizemite" prije nego što krenete. Zaboravljavanje je jasan signal o potrebi maksimalne koncentracije na svoje ciljeve.

4. Kvarite ili ispuštate stvari

Znači, idete destruktivnim putem ili blokirate uspeh i značajna dostignuća. Neophodno je pusti kontrolu i, najverovatnije, predati se milosti Univerzuma. Ovo je naročito tačno kada veoma jasno osećate zastoj u svojim poslovima i životu.

 

5. Zamagljen prostor

Vi stalno radite čišćenje, ali smatrate da nered ne nestaje. To je takođe signal! Signal da ne primećujete pravo stanje stvari i ne želite da se rešite prošlosti, koja je čvrsto zaglavljena u podsvesti.

6. Bolesti

Stalno se borite sa infekcijama i uvek ste prehlađeni? Vreme je da se zaustavite i ponovo razmotrite smer kretanja. Možda donosite važne odluke, a one nisu vaše, već su nametnute spolja. Povratak istih bolesti glasno govori da je krajnje vreme da promenite svoj ritam i stil života.

7. Neželjenje da se misli o promenama

Ne želite da mislite ili kažete, šta vas brine? Jednostavno zabijate glavu u pesak i potiskujete svoje misli. Znate li zašto? Intuitivno se plašite da čujete odgovor. Možda znate šta treba da radite, ali se plašite da preduzmete mere.

8. Problemi sa obavljanjem radnih zadataka

Počinjete radni projekat sa nadahnućem, a onda nemate snage da ga dovršite. Univerzum vam signalizira da treba da obnovite sopstveni duševni balans i tražite motivaciju. Ovo je takođe mogući znak da projekti koje vučete na sebe u suštini nije vaš i nije u skladu sa vašim putem ili predodređenjem.

 

9. Zabrinutost i stalni stres

Ako svaki vaš dan počinje sa osećanjem zabrinutosti, onda očigledno niste na svom mestu. Bez sumnje, zabrinutost može nastati iz različitih razloga, ali ako ne prolazi, potražite njen izvor. Zabrinutost i stres takođe mogu biti signal Univerzuma o potrebi korigovanja života.

10. Dosada

Ako vam se život čini dosadnim, i umorili ste se od njega, onda je ovo vrlo "glasan" signal da ne koristite sav svoj potencijal. Život je neverovatan i pun šansi i mogućnosti, tako da nema razloga da se dosađujete. Osećaj dosade dolazi kada radite i živite kao robot i ne provodite svaki dan ispunjeno, zanimljivo i bogato.

(BalkansPress / Beba Mur)

Scroll to top