BalkansPress

Dobro došli!

Bolna ramena ukazuju na to da nosite teško emotivno breme.

Naše fizičko zdravlje je usko povezano sa našim mentalnim zdravljem i obrnuto. Svakodnevne brige i stres često se manifestuju kroz različite fizičke bolove i probleme.

 

Kada lekari ne mogu da pronađu fizički uzrok bola koji nas hronično muči, možete biti sigurni da je on posledica vašeg emotivnog stanja. Pogledajte šta vam poručuju bolovi koje osećate u telu.

*1. Bol u glavi

Okidač za bol u glavi, sličan glavobolji, može biti svakodnevni stres. Ako osetite ovaj bol, odvojite vreme da se odmorite i pokušajte da smanjite stres.

*2. Bol u vratu

Ako osećate bol u vratu, to može da znači da imate problem sa opraštanjem drugima ili sebi. Razmišljajte o stvarima koje volite kod ljudi.

*3. Bol u ramenima

Bolna ramena ukazuju na to da nosite teško emotivno breme. Koncentrišete se na proaktivno rešavanje problema i dozvolite drugima da vam pomognu.

 

*4. Bol u gornjem delu leđa

Ovaj bol znači da nemate dovoljnu emotivnu podršku. Možda se osećate nevoljeno i nepoželjno. U slučaju da ste sami, možda je vreme da odete na neki sastanak.

*5. Bol u donjem delu leđa

Ovaj bol može da znači da se suviše brinete oko novca. Možda je vreme da naplatite taj neizmireni dug i potražite savet oko planiranja finansija.

*6. Bol u laktovima

Bol u laktu ukazuje na vaš otpor promenama u životu. Ukočene ruke znače i ukočen život. Vreme je da prodrmate malo stvari.

*7. Bol u šakama

Bol u šakama pokazuje da možda ne dopirete do drugih ljudi na način koji želite. Razmislite o sticanju novih prijatelja, ručku sa kolegom i stvaranjem novih veza.

*8. Bol u kukovima

Bol u kukovima znači da se suviše plašite promena. Bolni kukovi znače da oklevate da se pokrenete napred i da ste suviše pažljivi kada nešto odlučujete.

*9. Bol u kolenima

Bol u kolenima može biti pokazatelj suviše nadmenog i visokog mišljenja o sebi. Pokušajte da budete skromniji i provedite neko vreme volontirajući. Zapamtite da ste i vi samo običan smrtnik.

(BalkansPress / Fokuzz)

Scroll to top