BalkansPress

Dobro došli!

Luan Vard iz Perta dve decenije uspešno vodi agenciju "PMM and Associates" za zabavljanje i pronalaženje partnera. Klijenti su joj milioneri. Žena koja upravlja ljubavnim životom najuticajnijih muškaraca u Australiji sada otrkiva šta oni to traže u pripadnicama lepšeg pola.

"Žene govore: "Gde ću pronaći sjajnoj muškarca i ako ga budem pronašla, šta je to što on želi?. Rešila sam zbog toga da to saznam. Pitala sam muškarce da definišu oni što im je najatraktivnije kod žena, pitala sam ih da mi otkriju četiri najbolje fizičke karakteristike žena", rekla je Loan koja je odgovore svojih 200 klijenata beležila u "maloj crnoj knjizi".

 

A ono što muškarci žele, odnosno ono na šta najviše obraćaju pažnju je sledeće:

- vodeće fizičke karaktertistke:

1. osmeh

2. oči

3. zadnjica

4. grudi

Na spisku su se zatim našli: noge, duga kosa, lepa stopala i doterani nokti.

- omiljene psihičke osobine:

1. inteligencija

2. ženstvenost

3. veseli karakter

4. smisao za humor i samopouzdanje

 

Pojedini odgovori muškaraca će sigurno iznenaditi mnoge žene, a Luan im poručuje:

"Neće se zaljubiti u tebe ako si namrgođena, ali će se 100 odsto zaljubiti u tvoj osmeh".

Kada je u pitanju lista fizičkih osobina, oči na drugom mestu nisu iznenađenje jer je u brojnim prethodnim anketama ovaj deo ženskog tela uvek zauzimao visoku poziciju.

Luan je duhovito istakla da žene treba da znaju da se pogled pripadnika jačeg pola duže zadrži na zadnjici nego na grudima iako i dekolte beleži odličan plasman.

Pobeda inteligencija nad svim drugim psihičkim crtama treba damama da pokaže da muškarci vole da razgovaraju sa ženama.

"Oni moraju da osete da ona može da vodi intelektualni razgovor, to je muškarcima veoma bitno", rekla je Vard.

Iako veliki broj žena smatra da muškarci zapravo ne vole da pričaju sa svojim partnerkama, kako kaže stručnjak iz Australije, istina je potpuno drugačija.

Bitna im je još jedna "sitnica".  Muškarci vole da žena bude dama. Žene moraju i da se malo potrude, da istaknu svoju ženstvenost.

Luan je prokomentarisala i sjajno mesto koje muškarci daju veselom karakteru žene. Naglasila je da suprotan pol obožava kada se žene smeje i kada ne shvata sve stvari preozbiljno.

Samopouzdanje deluje poput magneta na muškarce i to  žene ne bi trebalo da zaborave. Luan Vard je rezultate ispitivanja pokazala i muškarcima sa kojima nije sarađivala i oni su se složili sa ovim listama.

Namerava da spiskove pokaže i ženama, radoznala je šta će to one reći.

Scroll to top