BalkansPress

Dobro došli!

Fotograf venčanja Džena Kučer (29) iz Viskonsina udata je za čoveka o kakvom je oduvek maštala, ali ova simpatična Amerikanka upravo zbog toga je stavljena na stub srama!

 

Naime, gomila njenih pratilaca na Instagramu pita se "kako je moguće da je uhvatila tako zgodnog frajera", s obzirom da ona sama ne može da se pohvali izvajanom figurom, već ima vidan višak kilograma.

A post shared by JENNA KUTCHER (@jennakutcher) on

Džena redovno dobija kritke i komentare da ne zaslužuje svog supruga Drua koji je svoje telo doslovce "isklesao", ali je ova hrabra dama sada rešila da se suprotstavi negodovanju Internet publike i kaže svoju stranu priče.

 

- I sama sam se pitala kako ja, devojka s oblinama, mogu da imam njega - gospodina sa savršenim trbušnim mišićima? Zbog toga sam se osećala manje vrednom i kada god bih se setila kako nisam da mršava, mislila sam da ga ne zaslužujem. Ipak, moj muškarac je prihvatio svaku moju oblinu, svaki kilogram i bubuljicu u zadnjih 10 godina, i stalno me podseća na to koliko sam predivna, čak i kada ja to ne mislim, i onda kada se ne istuširam i po nekoliko dana - otvorila je dušu ova 29-godišnjakinja, pa dodala:

A post shared by JENNA KUTCHER (@jennakutcher) on

- Moje ruke su velike, butine mi se dodiruju, a zadnjica mi je neravna, ali to znači da ima više mene da voli njega i izabrala sam muškarca koji može da se nosi s tim. Ja sam mnogo više od svog tela, kao i on, kao i ti. Prava ljubav ne gleda veličinu - zaključila je Džena.

A post shared by JENNA KUTCHER (@jennakutcher) on

Ovaj post prikupio je preko 55.000 lajkova, a konačno su na red došle i pohvale i komentari podrške poput onih "kako je on srećan što ima takvu ženu pored sebe".

Međutim, zanimljivo je da je Džena istakla kako uvrede ni nakon ovog posta nisu prestale da se nižu, te da su stvari išle dotle da su je pojedinci čak zamolili da ne kači fotke u donjem vešu, jer ne žele to da gledaju.

(BalkansPress / Žena.blic.rs)

Scroll to top