BalkansPress

Dobro došli!

Njih dve su sada u braku i planiraju da posete mesto gde su se i upoznale.

Sandra Nuton je sa dečkom Piteom obilazila Egipat kada je upoznala Šeron Hadžis u koju se zaljubila na prvi pogled. Njih dve su počele da se druže, a potom uplovile u vezu, a zatim i brak, prenosi Daily Mail.

PROČITAJTE: GAĆICE SE UVUKLE U GUZU, A ONDA JE ON... Najlepša sportska penzionerka pokazala pozadinu u tangama!

Sandra ima 55 godina, a sa dečkom je bila u vezi skoro dvadeset godina. Pre nego je upoznala Šeron nikada nije osećala privlačnost prema ženskom polu, pa ju je ovo otkriće šokiralo.

Šeron je istakla kako je oduvek želela da bude nečiji "princ na belom konju", i da je srećna što je upoznala Sandru.

 

-Ona je veliki šarmer, vodila me je na plažu i nosila moje torbe, bila je pravi gospodin - kazala je Sandra dodavši kako je njen savršeni muškarac ustvari žena.

Njih dve su se zbližile u odmaralištu, ali se ništa nije desilo do momenta kada se Sandra vratila u Britaniju kako bi otišla na operaciju. Pozvala je Šeron da je poseti kako bi je pazila, a tada se između njih rodila prava ljubav. Sandra je ubrzo morala da saopšti momku sa kojim je bila 18 godina da voli Šenon, a potom se i preselila kod nje.

Budući da obje vole muziku Elvisa Prislija, to je ujedno bila i "tema" njihove svadbe.

Zbog nove ljubavi, Sandra više ne govori sa svoje troje dece od kojih nije dobila podršku, ali je u kontaktu sa unucima koji su maloletni.

Sandra ne namerava da se odrekle svoje ljubavi i već uveliko planira odmor u Egiptu gde će se prisetiti upoznavanja i prvog susreta pre tri godine.

Njihove fotografije pogledajte OVDE.

(BalkansPress / Izvor: Dejlimejl)

Scroll to top