BalkansPress

Dobro došli!

Kola svaki put ukrašava različito. Ovog puta ih je ukrasio sa više od 40 balona na kojima ispisuje razloge zbog kojih je voli. Imaju i bebu... 

PROČITAJTEUSPEŠNI ZNAJU DOBRO: Postoji nekoliko tipova žena koje je lako odvući u krevet. Evo i kako!

 

BEOGRAD - Čitalac Kurira Dejan javio nam se sa neverovatnom pričom, nalik nekoj iz ljubavnih romana ili romantičnih komedija.

 

Ta priča dešava se tu, baš u našem gradu, na Zvezdari...

 *Foto: Dejan

- Radim na Zvezdari, u Dimitrija Tucovića, a zvao sam vas na nagovor žene i koleginica... Svakog ponedeljka i petka dolazi jedan momak koji se zadrži nekih 45 minuta. Svakog ponedeljka i petka uvek ukrašava jedan beli auto kod jedne kozmetičke akademije.

 

 

Mada već cela Zvezdara zna o njegovim podvizima da vrati svoju ženu... Čeka je da izađe sa akademije, uvek joj poklanja ružu... - priča naš čitalac Dejan.

*Foto: Dejan

 

Ono što ga je posebno ganulo kao roditelja jeste što se na tom belom automobilu vidi nalepnica "beba u kolima", tako da najverovatnije imaju malu bebu.

*Foto: Dejan

- Kola svaki put ukrašava različito. Ovog puta ih je ukrasio sa više od 40 balona na kojima piše razloge zbog kojih je voli. Pomozite ovom momku, objavite ove slike, probajte nekako da mu pomognete... Ja kao roditelj ga raumem i zato vam se javljam! Cela Zvezdara vas pozdravlja, hvala unapred  - napisao nam je Dejan.

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs)

Scroll to top