BalkansPress

Dobro došli!

Možda će vam zvučati neverovatno, ali najnovije istraživanje došlo je do rezultata da čak 75 odsto žena ne želi u krevetu savršeno građenog muškarca.

Ovo je definitivno dobra vest za muškarce. Ako ste mislili da žene preferiraju mišiće i zategnuto telo onda grešite. Najnovije istraživanje kaže da više od polovine žena ne želi savršeno građenog muškarca kraj sebe, a seks terapeutkinja Barbara objašnjava i zašto je to tako.

"Pitate se zašto žene danas pre biraju salce od trbušnjaka? Na žalost, to je jer su i same nesigurne u svoj izgled. Žene su ubeđene da ne mogu da ispune očekivanja savršenih muškaraca"

kaže Barbara, a klimanjem glave potvrđuje njena koleginica Tihana.

Rezultati istraživanja pokazali su da čak tri od četiri Britanke bi pre bile u vezi sa muškarcem koji ima stomačiće nego sa muškarcem koji ima zategnuto telo.

Ovakvi podaci su zaista iznenađujući pa su se istraživači pitali kako je moguće da žene ne žele u svom krevetu seksi zategnutog i mišićavog muškarca?

Odgovor je bio da bi se čak 75 odsto žena osećalo nesigurno u sebe kada bi trebalo da se skinu pred savršenim muškarcem.

Žene su već izložene određenom pristisku kako bi trebalo da izgledaju i koliko kilograma treba da imaju. Mišićav muškarac u njima izaziva još veću nesigurnost. 

(balkanspress.com)

 

 

 

Scroll to top