Žene širom sveta oduševljene su pismom koji je jedan muškarac napisao bivšem dečku svoje devojke. Pismo u kojem je otkrio mnogo toga o svojoj devojci brzo je postalo hit, a nakon što ga je objavila Facebook stranica Love What Matters počelo je da se širi svim društvenim mrežama.

 

 

"Muškarcu koji je pustio da ode od njega,

Hvala ti. Hvala ti što si otišao iz njenog života, što si je ostavio. Hvala ti što si mi dao priliku da je volim, priliku da je učinim srećnom, da je zadržim kraj sebe. Hvala ti što si je povredio. Da nisi, ona ne bi naučila nešto vredno. Trudiću se da joj ja ne nanesem bol, jer me boli kad vidim da plače. Radiću sve stvari koje ti nisi znao, poput toga da budem tu za nju kad je usamljena, brinuću se da mi bude prioritet i da ne misli da mi je samo jedna od opcija, slušaću njene priče, kukanja i prigovaranja bez obzira na to koliko su bizarna ili uobičajena. Daću joj svoje vreme i pažnju čak i kad ih ne traži. Brinuću se za devojku koju ti nisi cenio. Voleću devojku koju si ti uzimao zdravo za gotovo.Učiniću sve da je zadržim kraj sebe. Voleću je takvu kakva jeste, podržavaću je u svemu što želi da postane. Biću partner kakav ti nisi mogao da budeš. Biću muškarac koji nikad neće napraviti istu grešku, koju si ti napravio. Nikad je neću pustiti", napisao je zaljubljeni muškarac.

"To the man who let her go,Thank you. Thank you for walking out of her life, for leaving her. Thank you for giving me...

Posted by Love What Matters on Wednesday, March 23, 2016

(Izvor: Index.hr)

Scroll to top