BalkansPress

Dobro došli!

Dugogodišnja novinarka i jedno od najprepoznatljivijih TV lica RTS-a Rada Đurić prelazi na Novu S televiziju, kako je i sama potvrdila.

- Hvala mojim dragim kolegama sa RTS-a a pre svega gledaocima koji veruju u mene svih ovih godina. Trudiću se da na Novoj ostanem stara, zato što verujem, možda kao nikad do sada, da je tako malo važno gde smo ako ne znamo ko smo. Jer, ako ne zaboravimo ko smo, onda smo uvek tamo gde i treba da budemo. Ostanimo pametni, pristojni i kod kuće. Vidimo se uskoro" - rekla je Rada Đurić za "N1" koju ćemo, kako navodi ovaj portal, zbog poštovanja mera propisane samoizolacije po dolasku iz inostranstva, u naredne dve nedelje gledati putem video linka.

PROČITAJTE: PROPADE NOVAC, NEMA POVRAĆAJA: Oko 100.000 građana Srbije UNAPRED uplatilo letovanje!

Rada će u početku voditi program "Među nama" dok Nataša Miljković pomaže kolegama sa informativnog kanala N1.

 

Ovim povodom je i RTS izdao zvanično saopštenje u kojem Radi Đurić poručuju da joj žele svu sreću.

- Rada Đurić, na svoju inicijativu, više nije deo RTS tima. Kao poznato TV lice, ostavila je trag u radu RTS-a. Naša kuća joj želi mnogo uspeha u daljoj karijeri - stoji u saopštenju.

Radmila Rada Đurić je srpska novinarka i TV voditeljka, poznata kao zaštitno lice emisije „Beogradska hronika“ i autorka i urednica emisije „A sada Rada“ koje su se emitovale na programu Radio Televizije Srbije (RTS).

PROČITAJTE: Velika misterija Vuhana: Proglasili su kraj epidemije, a onda se desila stvar koja NIKOME NIJE JASNA

Novinarsku karijeru je započela ranih 90-ih godina radeći volonterski na Radio Lazarevcu. Od 1993. godine radila je na Radio Televiziji Srbije. Prvo je radila kao novinar Jutarnjeg programa, a potom dobila priliku da vodi „Beogradsku hroniku“, po kojoj je ostala poznata do danas.

Rođena je u Valjevu 1966. godine. Odrasla je u Lazarevcu, od 2014. godine živi u Beogradu. Sa bivšim suprugom Goranom Đurićem ima dvoje dece, ćerku Veru i sina Despota.

Vlada Republike Srbije uspostavila je jedinstveni kontakt centar "COVID-19" na broju 19819.

Građani mogu dobiti savete i preporuke stručnjaka u borbi protiv korona virusa, kao i kontaktirati nadležne stručne službe u celoj zemlji.

Scroll to top