Do sada nije bilo poznato mnogo toga kako je Mihael Šumaher, a onda je doktor koji leči legendarnog šampiona Formule 1 prvi put javno progovorio o stanju istinskog asa sporta.

Read more...

Protiv autora i urednika emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" podneta je krivična prijava zbog verske mržnje i netrpeljivosti prema vernicima iskazane u jednoj od poslednjih epizoda.

Read more...

Ljupka Stević uništila je automobil generalu Dragiši Simiću, nakon čega su skandalozni snimci preplavili društvene mreže, te se o tome danima priča i piše, a sada je pevačica otišla korak dalje.

Read more...

Jovana Joksimović i Srđan Predojević, koji su pre dva dana prekinuli saradnju s Prvom televizijom, mogli bi da se vrate na Radio-televiziju Srbije.

Read more...

Jovana Joksimović i Srđan Predojević danas su prekinuli saradnju sa televizijom "Prva".

Read more...

Voditeljski tandem Jovana Joksimović i Srđan Predojević juče su prekinuli saradnju sa televizijom "Prva" i gledaoce ostavili u čudu.

Read more...

Glumac Tihomir Arsić juče je recitovao pesmu u okviru svečane promocije najmlađih oficira. Tihomir se veoma dugo nije pojavljivao u srpskoj javnosti, a tokom recitacije niko nije mogao da ga prepozna.

Read more...
Scroll to top