Pop pevačica Marija Šerifović pre nekoliko godina u filmu koji je snimila o svom životu, gde je između ostalog i prvi put progovorila o svojim seksualnim sklonostima, otkrila je kako je izgledao njen život pored oca alkoholičara i kockara.

Njena majka, Verica, trpela je batine od njega, zbog čega su Marija i ona morale da napuste Kragujevac i presele se za Beograd.

 

U jednom delu filma "Ispovest", pojavljuje se i Marijin otac Rajko, koji je priznao da je izgubio ćerku i suprugu zbog sopstvenih gluposti, od kojih nije želeo da odustane.

Foto: Vladimir Šporčić

*Foto: Vladimir Šporčić

"Mi smo je malo na početku ispustili jer je tada kvota na gospođa Vericu bila velika. Marija ništa nije videla od tog ružnog između mene i njene majke. Znam da je bila protiv toga što sam ja radio. Šta ću, nemojte zaboraviti da sam ja poprilično stariji od Verice, i da sam bio to što sam bio pre nego što mi je ona postala supruga. Kada nam se rodila Marija, trebalo je da se manem kocke, a ja nisam. Naravno, ja sam kriv, samo ja i uvek ja. Sada živim sam u trista kvadrata", izjavio je tada Marijin otac.

 

Foto: Aleksandar Jovanović

*Foto: Aleksandar Jovanović

 

(Izvor: Kurir.rs)

Scroll to top