Markova supruga Marija se porodila pre vremena, 17. februara, a pevačeva naslednica je u bolnici sve ovo vreme.

Marko Bulat (44) konačno je postao otac, i to još u februaru, a ovu radosnu vest je krio od medija jer je beba rođena prevremeno, ekskluzivno saznaje Kurir.

Marija Bulat (31), pevačeva supruga, porodila se 17. februara i od tada traje drama u njihovoj porodici, jer je bebica poranila i sve ovo vreme je u inkubatoru.

 

Pre termina

- Marko i Marija su prethodnih meseci plakali i od sreće i od straha! Bulat je presrećan što je postao tata, ali je veoma zabrinut za ćerkicu, koja je rođena tri meseca pre termina. Odmah su je smestili u inkubator. Iako i Marko i Marija znaju da je to normalan postupak kad je reč o prevremeno rođenim bebama, ipak su bili uplašeni - kaže za Kurir izvor blizak pevaču.

Bulatovi su sve ovo vreme uspešno krili novosti, kako bi izbegli medijski pritisak i imali snage za redovne posete bebi u bolnici, iz koje je Marija izašla posle dve nedelje.


Skrivali

 

- Trudili su se da se ne odaju, i to su sve dosad uspevali. Mediji su nešto načuli u martu, ali su informacije koje su tada stigle do vas bile da je Marija Bulat trudna. Niko nije znao da se porodila u šestom mesecu! Beba još nije ojačala dovoljno da bi napustila bolnicu, i to veoma brine Marka i Mariju. Bulat mi je rekao: „Svaki dan se molim za moju malenu“. Valda će sve da bude u redu - priča sagovornik Kurira.

Više puta smo juče pokušali da stupimo u kontakt s pevačem, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Milica Crnogorac

 

 


Borba
IMALA SPONTANI PRED VENČANJE

Kako su ekskluzivno otkrili za magazin Stori, Marko i Marija Bulat su se suočili s gubitkom bebe pred venčanje 2015. godine.
- Izgubila sam bebu zbog određenih komplikacija. Kad su utvrdili da se to desilo, otišla sam kod lekara na intervenciju. Neposredno posle operacije otišla sam na svadbu. Ja sam se smejala, ali bilo mi je mnogo teško. Drago mi je što mi je Marko i tada, a i sada pružao podršku u svakom smislu - ispričala je Marija Bulat za Stori.

 


Živi za to
JEDVA ČEKAO DETE

Bulat je pre Marije bio u braku s Majom čak 13 godina, a prethodno su bili pet godina u vezi.

Nisu imali decu.
- Marko i Maja su jednostavno bili nekompatibilni po tom pitanju, nije im se dalo - kaže naš izvor.
Razveli su se 2012. vrlo civilizovano, bez teških reči.

   

 (Izvor: Kurir.rs)

Scroll to top