Stefan Đurić Rasta nije mogao da izdrži finale šoua "Ja imam talenat" bez marihuane, čiji je veliki uživalac, pa je naočigled svih na pauzi zapalio džoint. Iako je problematični muzičar pokušao da sakrije svoj porok, fotograf "Blica" je zabeležio to skandalozno ponašanje koje se odigralo u studiju punom male dece.

Finale šoua "Ja imam talenat" obeležio je skandal Stefana Đurića Raste, koji je bez blama i problema naočigled svih u studiju zapalio džoint.

 

Negde tokom drugog sata programa uživo, u trenutku kada su se u pauzi ugasile kamere, Rasta više nije mogao da izdrži bez marihuane.

Njemu je diskretno prišao čovek koji je na finale šoua i došao u društvu Ane, Raste i Aninog brata Marka i dao mu džoint. Rasta ga je diskretno zapalio dok je još sedeo u stolici žirija, ne obazirući se na činjenicu da su oko njega bila maloletna deca, odnosno učesnici šoua.

Rasta je zapalio džoint i povukao nekoliko dimova u studiju prepunom mališana

Rasta je, dok se studiom širio miris marihuane, na miru povukao nekoliko dimova, krijući se iza druga i dok su se neki pravili da ništa ne primećuju, neko sa scene je upitao:

- Je l‘ se to oseća marihuana?

Ceo skandalozni postupak problematičnog repera trajao je nekoliko trenutaka, ali sasvim dovoljno da ga zabeleži ekipa "Blica".

Iza kulisa: Ana Nikolić
Foto: Petar Marković / RAS SrbijaIza kulisa: Ana Nikolić

Kada je zadovoljio svoje potrebe, Rasta je lagano ustao i napustio studio ne bi li se na desetak minuta pridružio supruzi u apartmanu.

Danica je bila besna, a Ana se šminkala
Foto: Petar Marković / RAS SrbijaDanica je bila besna, a Ana se šminkala

Koliko nije mogao da izdrži bez opijata, najbolje govori i činjenica da je morao da konzumira marihuanu na sceni, ne čekavši trenutak da se povuče u apartman.

Žika Todorović i Rasta
Foto: Petar Marković / RAS SrbijaŽika Todorović i Rasta

Inače, Rasta se od samog početka finala ponašao bahato, u studiju u kojem je strogo zabranjeno pušenje palio je on i cigaretu za cigaretom, a nije ga ometalo ni prisustvo njegove trudne supruge Ane Nikolić.

 

Javno priznao

Rasta otvoreno o marihuani

ovek koji konzumira marihuanu se bori za nešto dobro - rekao je nedavno Rasta
Foto: V. Lalić / RAS Srbijaovek koji konzumira marihuanu se bori za nešto dobro - rekao je nedavno Rasta

Reper na društvenim mrežama često objavljuje fotografije svog poroka i uživanja u istom.

- Čovek koji konzumira marihuanu ne da nije problematičan već je i borac za nešto što je dobro. Pa trava je u mnogim zemljama legalizovana, ali kod nas o tome ne sme ni da se piše. Njen značaj je medicinska svrha. Marihuanu je dobro koristiti u lečenju. Ona em što smanjuje bolove, em dovodi do nestanka bolesti. Ljudi to ne shvataju - rekao je Rasta, koji je pre malo više od mesec dana fizički nasrnuo na Slobodana Nešovića Loku sa još nekoliko drugara i naneo mu lakše fizičke povrede.

(Blic.rs)

Scroll to top