BalkansPress

Dobro došli!

Proslavljeni košarkaš i selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Saša Đorđević, trudi se da čuva privatni život daleko od očiju javnosti, a njegova životna saputnica već više od dve decenije je lepa supruga Seka.

 

Aleksandar i Seka u braku su 23 godine i imaju dve ćerke, Tesu i Taru.

*Foto: Dejan Živančević / RAS Srbija

- Imam fenomenalnu suprugu pored sebe, porodicu, prijatelje. A moj najveći uspeh u karijeri je da volim ono što radim, to je važno, a ne da radiš ono što voliš - rekao je Sale Đorđević u jednom intervjju za "Blic".

*foto: Marko Metlas / RAS Srbija

 

- Čovek nekada mora da lične ambicije stavi po strani kako bi se posvetio onome što je najvrednije, a to su deca i porodica. Mislim da sam napravio dobar balans u čemu uživam - istakao je on u jednom intervjuu, ne krijući da mu je porodica uvek na prvom mestu.

*foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Saša i Seka Đorđević upoznali su se još u tinejdžerskim danima.

*foto: Marko Metlas / RAS Srbija

 

Najzaslužniji za njihovo poznanstvo bio je Nebojša Ilić, Saletov kolega, a Aleksandrin školski drug koji im je i kumovao na venčanju.

*foto: Marko Metlas / RAS Srbija

Nekoliko dana nakon prvog susreta otpočeli su vezu, a prolavljeni košarkaš ispričao je da prvi susret sa svojom izabranicom nikada neće zaboraviti.

*foto: RAS Srbija

- Često sam dolazio sa društvom u jedan kafić na Vračaru i jedne večeri sam video divnu i zgodnu devojku. Prijatelji su mi kazali da joj je nadimak Seka i pošto smo razmenili poglede i osmehe upoznali smo se. Zaljubio sam se u nju i teško su mi padale pripreme s Partizanom i reprezentacijom - rekao je svojevremeno Sale.

(BalkansPress / Blic.rs)

Scroll to top