Nepoznata žena već nekoliko dana dolazi u KBC Zemun i tvrdi da je pevač Darko Lazić, koji se u ovoj bolnici oporavlja od stravičnog udesa, njena ukradena beba.

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, 50-godišnja žena je unela nemir među lekare i medicinsko osoblje na odeljenju intenzivne nege jer od njih uporno traži da vidi Darka i uradi DNK test kako bi dokazala da je pevač njen sin, koji joj je navodno ukraden pre 27 godina.

PROČITAJTE: DETALjI HORORA U BORČI: Izbo suprugu nasred ulice i pobegao! (FOTO)

"Nakon što su do Darka pokušali da dođu dileri i robijaši, intenzivnu negu sad je počela da opseda i nepoznata žena koja tvrdi da je Lazić njen ukradeni sin. Žena kuka i moli da dođe do Darka držeći u rukama požutele fotografije bebe, koje su, kako ona uverava, nastale nekoliko minuta po pevačevom rođenju. Ona neprestano ponavlja: "Vratite mi mog sina! Darko mi je ukraden na porođaju", počinje priču dobro obavešten izvor i konstatuje da je ova žena ispričala zaposlenima u KBC Zemun da se neće smiriti dok ne uradi DNK test i dokaže da je Darko njen sin.

 

"Žena je lekarima rekla da se neće zaustaviti dok od pevača ne uzme pramen kose ili uzorak pljuvačke kako bi uradila DNK test. Ona je sigurna da je Lazić njen sin jer je navodno godinama sakupljala papire koji su potvrdili da njena beba nije preminula na porođaju, a da je žena koja je, prema njenim uverenjima, organizovala otmicu dece, iz Brestača, odakle je i Lazić. Ona neprestano ponavlja da Darko liči na njenog pokojnog muža i da ima isti mladež u predelu vrata kao i njen suprug", kaže izvor i dodaje da ova gospođa dolazi svakoga dana i da je upravo ona razlog što je KBC Zemun morala opet da pojača bezbednost na bloku gde se nalazi pevač.

"Iako žena koja tvrdi da je Darko njen sin nije nasilna, spremna je na sve kako bi došla do pevača. Lekari nikako ne smeju da dopuste da se pevač uznemiri i zbog toga su naredili da se obezbeđenje ne odvaja od njegove sobe. Lazić još ne zna da se pojavila ova žena, ali budući da čitav KBC Zemun priča o njoj, pitanje je vremena kada će saznati", zaključuje izvor za Srpski telegraf.

Scroll to top