BalkansPress

Dobro došli!

Tara Manić, devojčica iz filma "Mrtav ladan" koja je izgovorila čuvenu "Neću da ti kažem ćelavi", a njena uloga čak nije imala ni ime.

Tara je završila pozorišnu režije na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi Alise Stojanović. Kako kaže, upisala se iz prve.

- Položila sam prijemni iz prve. Paralelno sam te godine polagala i prijemni na medicini, ali sam ostala na režiji. U mojoj porodici su svi pravnici, ekonomisti, novinari, pa moji izbori nisu bili određeni genetikom - rekla je ranije Tara.

 

Pošto je upisala ono što najviše voli, ne osvrće se na to što mladi u umetničkim strukama često jako teško dolaze do posla.

- Imam utisak da je tako u svim profesijama. Izabrala sam ono što najviše volim, ne osvrćem se na to i verujem da će biti posla. Ljudi koji zasluže uvek nađu put, prilično sam optimistična iako sam svesna situacije - priča mlada rediteljka.

Rezultat slika za Tara Manić

*TARA MANIĆ, FOTO: SRĐAN DOROSKI / PROMO

S obzirom na to da je od malena glumila, pitali smo je da li se premišljala između glume i režije.

- Nisam. Od šeste do 18. godine sam išla u grupu kod Mike Aleksića, a još u gimnaziji (III beogradska) sam presekla da će to biti režija. Bila sam prva na listi na upisu - priča Tara.

Rezultat slika za Tara Manić

PROČITAJTE: MILOŠ BIKOVIĆ PRISTAO DA UĐE U RUSKI RIJALITI! Evo koliko novca je tražio glumac! (FOTO)

Scroll to top