BalkansPress

Dobro došli!

Od trenutka kada se pojavila na sceni ovogodišnje sezone "Zvezde Granda", muzički znalci čuli su u njenom glasu ono za šta je laicima trebalo malo duže.

PROČITAJTE: PAMTIMO JE PO REČENICI: "NEĆU DA TI KAŽEM ĆELAVI" Evo kako danas izgleda devojčica iz filma "Mrtav ladan"

undefined

Ipak do kraja takmičenja podudarilo se mišljenje publike i već formiranih pevača. Svi su bili saglasni u jednom, devojka zlatnog glasa rođena je u Goraždu i njeno ime je Džejla Ramović. Nije ovo Džejli jedina kruna kojom se okitila, pobedila je svojevremeno u takmičarskom šou "Neki novi klinci", ali je svoje police odlučila da okiti sa još priznanja.

 

Sa samo sedamnaest godina uspela je da glasom zavede sve u regionu, a u tome su joj pomogle "Zvezde Granda". Nije bilo lako ostalim finalistima da joj izađu na crtu jer imala je i stas i glas.

Džejla Ramović

*Džejla Ramović, FOTO: VESNA LALIĆ / RAS SRBIJA

Pohvale žirija je nisu uljuljkale, već je nastavila da se iz kruga u krug bori kao da je finale, što ju je savetovala mentorka Marija Šerifović.

Ipak, verovali ili ne Džejla je u ovom takmičenju završila sasvim slučajno. Jedan sasvim običan dan u bosanskohecegovačkom kraju, ona, majke i sestre ćaskaju dok se na TVu emituje najava nove sezone "Zvezde Granda".

 

 

"Interesantan žiri" pomislila je "vredi se predstaviti pred njima". Prijavila se, a ostalo je već istorija. Pohvale, popularnost i pobeda. Kaže da o njoj nije sanjala, te da je bila i ostaće samo devojka iz kraja.

- U Goraždu sam kao sva druga deca, idem u školu. Ja sam dete , cilj mi je da završim srednju školu pa da upišem Ekonomski fakultet. Težim ka tome da se uporedo sa muzikom i obrazujem, pa da jednog dana budem menadžer sama sebi - kroz osmeh je rekla Džejla nedavno za "Blic".

Džejla

*Džejla, FOTO: SCREENSHOT

Ramovićeva je u ovu sezonu ušla sa 16 godina, a za 17. rođendan mentorka Marija joj je priredila iznenađenje kada je u njenu sobu ušla sa tortom i svećicama. Uz želju da ostane dete u duši i sanja velike snove "razredna" je oduševila mladu takmičarku. Ipak najbolji savet koji joj je dala je citat koji je Džejlu vodio kroz celo takmičenje: "Pevaj tako da ti bude lepo i da žiri bude sramota da ti ne daju glas".

 

Svoju borbenost nikada nije krila, a nasledila ju je, kako kaže, od majke.

- Moja mama je ceo život bila borac. Nikada nije pristajala na manje od onog što je zaslužila, pa neću ni ja.

 

Uzori su joj Aleksandra Radović, Jelena Tomašević, Marija Šerifović i Kaliopi, ipak ako bi mogla da bira duet bi snimila sa pevačicom Dua Lipa.

Iako mlada, Džejla se pridružila i pomoći ženama koje su obolele od karcinoma dojke i vrlo aktivno na svojim profilima na društvenim mrežama apeluje na sve žene da se redovno pregledaju i pomognu svim prijateljicama koje se bore sa ovom opakom bolešću.

PROČITAJTE: MILOŠ BIKOVIĆ PRISTAO DA UĐE U RUSKI RIJALITI! Evo koliko novca je tražio glumac! (FOTO)

Scroll to top