Italijanski portal La Verita objavio je priču o korupcionsaškom skandalu u kojem je akter makedonska rijaliti zvezda Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, a pojedini beogradski mediji navode da je u slučaj umešan i severnomakedonski premijer Zoran Zaev.

PROČITAJTE: MILION EVRA U TORBI "LUJ VITON": Šok snimak otkrio kako je Boki 13 reketirao biznismene (FOTO, VIDEO)

Portal je danas objavio video snimak na kome se vidi kako makedonska rijaliti zvezda Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 uzima od biznismena Jordana Kamčevskog torbu sa novcem i izlazi iz njegove kuće.

 

Kako se navodi, u prvom delu dokaznog materijala je video snimak na kome se vidi kako biznismen Jordan Kamčev broji novac i predaje Bokiju 13, koji navodno treba da se dogovori sa tužiocem Katicom Janevom da bude oslobođen kazne.

Na snimku se vidi i kako Boki 13 u pratnji jedne muške osobe i sa dve torbe napušta kuću.

U drugom delu je audio snimak na kojem se čuje kako Boki 13 kaže Kamčevu da ne brine da će biti oslobođen i da se Janeva neće protiviti.

La Verita je došla u posed video i audio snimka koje je predao Tužilaštvu za organizovani kriminal u Severnoj Makedoniji.

 

Beogradski mediji prenose da je tužilac Katica Janeva pokrenula postupak pred Evropskom unijom zbog slučaja korupcije u koji je, kako kažu, umešan miljenik Brisela i Mogerinijeve, premijer Severne Makedonije Zoran Zaev, kao i njegov savetnik Zoran Bašanović.

Makedonski mediji preneli su priču italijanskog portala, ne pominjući Zaeva, njegovog savetnika Zorana Bašanovića i druge aktere.

PROČITAJTE: “DOBIĆEŠ METAK!” Napadnuta porodilja koja sumnja da su joj zdravstveni i socijalni radnici tipovali bebu za krađu

Scroll to top