BalkansPress

Dobro došli!

Uloga mlade Zvezdane Anđelković u seriji "Folk" svojevremeno je bila poverena Katarini Bogićević, koja se, po mišljenju mnogih, odlično bila snašla u ovom projektu.

Posle gorepomenute serije, Katarina je veliku pažnju privukla u muzičkom talent šou programu "Tvoje lice zvuči poznato".

PROČITAJTE: DANAS JE JEDAN OD NAJSKANDALOZNIJIH FOLKERA Ko je ovaj lepuškasti mladić na audiciji za "Zvezde Granda"?

Bogićevićeva je svojim talentom mnoge oduševila, a posle svake izvedbe dobijala je pozitivne komentare žirija, ali i publike na društvenim mrežama.

 

Kada se završio serijal Kaća je otišla za rodnu Crnu Goru i od tada se retko pojavljivala u medijima.

- Mnogo su me maltretirali u osnovnoj školi. To je bilo nenormalno, zbog toga sam promenila odeljenje. Imala sam drugarice, bukvalno su bile "mean girls" (zlobne devojčice), najjače, najlepše... Ako uradiš bolje test od njih, one te sačekaju i fizički nasrnu na tebe - započela je Katarina jednom prilikom svoju ispovest i dodala da je zbog brutalnih fizičkih obračuna u kojima je bila žrtva morala da promeni odeljenje.

 

- Jedna od njih mi je slomila prst, posle fizičkog. Igrale smo fudbal i njih četiri protiv nas dvadeset cura. Naravno, nas je bilo više i pobedile smo. Bila sam kapiten moje ekipe, imali smo deset, jedanaest godina. Posle toga su me sačekale. Posle toga nisam išla u školu neko vreme, a tata me je prebacio u drugo odeljenje - priznala je Katarina ranije.

*FOTO: INSTAGRAM

Danas je Katarina u srećnoj vezi sa crnogorskim manekenom Markom Došljakom, a za Instagram se fotografiše u veoma slobodnim izdanjima.

 

Mlada glumica živi u Podgorici, a u martu mesecu napunila je 21 godinu.

Scroll to top