BalkansPress

Dobro došli!

Sandra Afrika (33), jedna od naših najatraktivnijih pevačica i vlasnica najlepše guze na estradi, u ekskluzivnoj ispovesti priča zbog čega se raspala njena veza sa fudbalerom Vladimirom Volkovim.

 PROČITAJTE: DR NESTOROVIĆ PONOVO ŠOKIRA: Objavljena fotografija o kojoj svi bruje, ispred njega piramida koja štiti od korone

- Vladimir i ja nismo zajedno. I ranije smo se stalno svađali i mirili, ali ovoga puta je definitivno kraj - kaže iskreno za „Alo!“ Sandra i objašnjava zbog čega je do raskida došlo.

 

- Jako me je razočarao. Ponaša se kao da ima 15 a ne 33 godine. Umesto da razmišlja zrelije, on se ponaša kao klinac. Umesto da se mnome oženi, on me vara - kaže Sandra. Iako ga nije, kako kaže, uhvatila u prevari, tvrdi da joj je bio neveran. 

*Foto: Damir Dervišagić

- Nije on od onih muškaraca koji samo lajkuju slike pojedinih žena na društvenim mrežama. Taj i zove i piše, i svašta radi. Ja sam mu svaki put prelazila preko svega jer sam slaba na njega, ali ovog puta je definitivno kraj. On se uvek pravda kako to ništa ne znači, kako je to samo bezazleno dopisivanje i prepiska, ali meni je i to prevara. Ako pišeš nekoj devojci i otvoreno je muvaš, ne moraš fizički da budeš sa njom da bi me prevario. Jako sam ljubomorna po prirodi i ne mogu preko nekih stvari da pređem - iskrena je Sandra u razgovoru.

 

Iako je povređena i pati, često koristi priliku i da se našali na svoj račun.

- Svi me pitaju da li je moguće da on mene ovakvu vara. Ali, eto, vidite da je moguće. Pitaju me često da li je Volkov ljubomoran, a kada im kažem da nije, svi me pitaju da li me on uopšte voli. Ja im kažem da pitaju njega. Evo, pitajte ga i vi da li me je voleo - kaže kroz smeh atraktivna pevačica.

- Mene muškarci nikada nisu saletali, ne znam u čemu je fora. Vladimir mi možda baš zbog toga nikada nije pravio ljubomorne scene. Za razliku od njega, ja sam jako ljubomorna - iskrena je ona.

*Foto: Printscreen Instagram

Sandra ne krije da priželjkuje brak i decu, te da je spremna za ulogu majke.

- Priželjkujem već dve godine da se udam i rodim dete, ali smatram da će se to desiti onda kada se najmanje budem nadala. Neke stvari ne možemo planirati, to se jednostavno desi onda kada treba da se desi - iskreno kaže Sandra, pa objašnjava kakav joj je muškarac potreban.

- Očekujem od svog muškarca da se ponaša u skladu sa svojim godinama. Ja imam 32 godine i razmišljam drugačije nego kada sam imala 22. Očekujem zrelost, iskrenost, lojalnost i odanost. Vernost se podrazumeva - zaključuje Sandra.

Scroll to top