Jedna od najvećih zvezda na našim prostorima je nesumnjivo Zdravko Čolić. Ipak, ovolika količina popularnosti, ne donosi uvek pozitivne stvari, naročito za njegovu porodicu. 

PROČITAJTE: 

Srce pevača osvojila je Aleksandra sa kojom ima i dve ćerke, ali je njegova supruga zbog Čole doživela i jednu veoma stresnu situaciju.

- Mnogo toga sam prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posekla je po licu.

 

Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posledica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i deca treba da budu daleko od očiju javnosti - rekao je Čola u jednom intervjuu.

On je objasnio da je u ovom slučaju sreća u nesreći bila to što njegova zakonita supruga nije ljubomorna, pa se drama brzo završila.

- Moja supruga je reagovala kako treba. Ona razume moj posao. Mislim da to pozitivno deluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lepo, kao nešto što predstavlja deo mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Verujem da može da joj bude samo drago zbog toga - rekao je pevač.

(BalkansPress / Izvor: Srbijadanas.com)

Scroll to top