Poznata pevačica Vera Matović ponosna je na svoju karijeru, koja traje pola veka. Njene pesme se i danas pevaju, a ona nastupa širom Srbije i regiona.

Poznato je da je Vera dobra domaćica i da se u njenom domu svi osećaju kao u hotelu, stoga je ispričala da li ima pomoć u kući:

PROČITAJTE: "NE UZIMAJTE MI DETE U USTA!" Nakon prozivke na račun imena njenog sina Kristina Radenković oštro odbrusila

 

"Sve sama radim, usisavam, perem prozore. To mi je draže nego da mi se šeta neko kome bih možda našla zamerku. A da ne bi bilo zamerki sve sama uradim. Naravno, nema tu ni prašine neke velike, jer čistim redovno."

Koliko je posvećena svom poslu, govore i činjenice da sve završava na vreme, iako se i tada nađe neko ko će joj zameriti. 

*FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

"Pročitala sam nedavno kako sam nekoga uslovljavala za avionske karte na turneji po Australiji. Ja jesam pričala da sam se u trećem mesecu trudnoće dogovorila za turneju. Znala sam da ću u šestom mesecu otići tamo. Bilo je puno nas u grupi, da pokupuju svima avionske karte od Perta do Sidneja bio je veliki trošak. Odlučili su da ide kombi, a kada su kolege čule da sam tražila da idem avionom, nije im bilo pravo. Nisu znali da sam bila trudna. Oni su insistirali da ja ne idem avionom, pa smo suprug i ja pristali da idemo s njima minibusom. Samo sam tražila da zadnja sedišta budu moja."

"Radila sam do subote, a porodila sam se u četvrtak. Deset dana sam bila u bolnici, 17 dana u kući, i 27. dana sam krenula na turneju. Bebu sam nosila u korpi, imali smo koleginicu koja je pevala pre mene, orkestar, ta koleginica dođe u kola i čuva sina. On je spavao, bio je dobra beba. Nosila sam ga sve do sedmog meseca. Vodila sam i svoju mamu, tako da je ona ostajala s njim, a suprug i ja smo radili.", završava pevačica.

(BalkansPress / Izvor: Glossy)

Scroll to top