Poznatom glumcu Ivanu Bosiljčiću sinoć je u centru Beograda obijen auto i ukraden ranac sa zadnjeg sedišta automobila, u kome, srećom, nije bilo novca, ali je zato ostao bez dokumenata, lične karte, pasoša i vozačke dozvole.

Naime, dok je sa suprugom Jelenom Tomašević bio na fotografisanju za naslovnu stranu jednog časopisa, u studiju u blizini Beton hale, na Ivanovom autu je razbijeno zadnje staklo i ukraden ranac sa dokumentima i ličnim stvarima.

PROČITAJTE: 

 

Glumac je sve prijavio policiji i na svom Instagram profilu objavio šta se dogodilo. Napisao je:

- Na osvetljenom i prometnom javnom parkingu iznad Beton hale,malopre nam je obijen auto. U rancu ,koji sam slučajno ostavio na zadnjem sedištu,nije bilo novca,samo lične stvari i dokumenta spremna za put- pasoš,lična karta i vozačka dozvola. Sve je upravo prijavljeno policiji,ali ukoliko neko od vas pronadje moja dokumenta, koja su verovatno bačena,pišite mi u inbox ili ih ostavite u kućici na izlazu sa parkinga. Lopovu najiskrenije želim da više nikad ne bude u situaciji da mora da krade.

 

Hoće li poznatom glumcu biti vraćena dokumenata, za koje on sumnja da su bačena, a koja su mu preko potrebna zbog čestih putovanja u Rusiju gde snima, ostaje da vidimo.

(BalkansPress / Izvor: Novosti.rs)

Scroll to top