Dragana Mirković krajem prošle godine priznala je da je presrećna što će novu 2020. dočekati na Kopaoniku.

Pevačica Dragana Mirković održala je sinoć spektakularan nastup u jednom poznatom hotelu na Kopaoniku, a kako je istakla, to je prvi put da je na ovaj način dočekala Novu godinu.

PROČITAJTE: NJIH ĆE U 2020. POSETITI RODE: Ove poznate ličnosti će u toku ove godine postati mame i tate (FOTO)

- Nikada na ovaj način nisam dočekala Novu godinu, prvi put mi je bio. Bilo mi je prelepo, napokon je pao sneg, imala sam snežnu Novu godinu, dobar provod, sneg, Kopaonik, divni ljudi oko mene - rekla je Dragana, a zatim otkrila da joj sin i ćerka mnogo nedostaju, te da će se zbog toga već danas vratiti u Beč.

- Ja danas putujem za Beč, Marko i Manuela su tamo. Oni ove godine nisu sa nama. Meni je bilo radno, oni su tamo uživali. Non-stop smo bili na vezi, slali snimke. Svi smo uživali, svako na svojoj strani, ali već sada želim da ih vidim i da proslavimo zajedno - rekla je pevačica, a zatim dodala i da joj je godina bila odlična na svim poljima.

- Meni je ova godina bila predivna i na poslovnom i na privatnom planu, čak i mnogo više nego što sam očekivala. Ja nikad ništa ne planiram, a onda kad se dogode prelepi koncerti mene to oduševi, i kad sam dobila nagradu za životno delo, prethodna godina mi je bila predobra. Ni od ove godine neću da očekujem ništa, pa ću onda da se oduševim - rekla je Dragana.

(BalkansPress / Izvor: Glossy)

Scroll to top