Nakon što je u decembru prošle godine imao operaciju tumora na debelom crevu, a onda pre nešto više od nedelju dana završio u bolnici zbog tromba, pevač narodne muzike Bora Drljača nalazi se na intenzivnoj nezi, a njegovo stanje je kritično..

PROČITAJTE: NIKADA JE NE BISTE PREPOZNALI: Ova mlada LEPOTICA je danas POZNATA SRPSKA POLITIČARKA!

Jeste, Bora je u bolnici. Trenutno je na intezivnoj nezi. Bas sam zabrinuta za njega. Nadam se da ce biti dobro i da će se stabilizovati. Ja i Andrija Bajic smo u kontaktu sa Borinim sinom i sa Borom.

 

Bora je veliki borac i verujem da će izaći kao pobednik. Bitno je da je uz njega njegova porodica, familija i svi ljudi koji ga vole. Verujem da ćemo Bora i ja uskoro snimiti još jednu našu zajedničku pesmu, kao što je naš veliki hit ''Nagazna mina'' i da će se on uskoro vratiti na scenu", kaže Borina prijateljica za Pink.rs, a prenose mediji.

*Foto: Marina Lopičić

Podsetimo, Drljača se vrlo brzo posle prve operacije vratio na estradu i tada je na snimanju novogodišnjeg programa govorio o svom problemu.

*Foto: Sonja Spasić

"Skener je pokazao da postoji nešto na debelom crevu, onda sam otišao na dalja ispitivanja. Tada je utvrđeno da ima polip i još nešto sumnjivo, zbog čega je potrebna operacija. Sve je proteklo u najboljem redu i sada se dobro osećam", rekao je tada pevač, ni ne sluteći šta će ga zadesiti na samom početku 2020. godine.

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs)

Scroll to top