Andrija Miloševićgodinama je u vezi sa koleginicom Sandrom Tomić, ali u poslednje vreme oni se nalaze pod pritiskom, budući da ih porodice forsiraju da je vreme da dobiju dete.

PROČITAJTE: "SAMO JEDNOM SMO SPAVALI, MALO JE BOLELO" Ivan (10) napravio dete Dariji (13), hoće da zadrže bebu

Kako izvor tvrdi, Milošević sve teže podnosi pitanja o prinovi jer nikada nije bežao od toga i smatra da ga pritiskaju bez razloga.

- U porodici Milošević već duže vreme vrti se ista priča o tome da je Andrija debelo zagazio u momački život i da je krajnje vreme da se uozbilji, oženi Sandrom i dobije naslednika. Međutim, u poslednje vreme ta priča prerasla je u forsiranje. Šala se pretvorila u ozbiljne razgovore i Andrija je sad na tapetu kad god su neka porodična okupljanja i proslave.

 

Ta priča mu je od početka jako smetala i on je počeo da gubi strpljenje. Čak dođe i do omanjih sukoba sa članovima porodice kad oni pomenu njegovu budućnost - navodi izvor i tvrdi da glumcu sve to posebno teško pada jer Sandra i on rade na detetu i odavno su spremni da budu roditelji.

*Foto: Printscreen/ Instagram/ andrijamilosevic_official

- Možda ne bi postojala tolika tenzija da Andrija i Sandra već neko vreme ne rade na prinovi i da i sami nisu loše volje zbog činjenice da Sandra ne ostaje trudna iako su oboje zdravi. Njihove porodice se ponašaju kao da oni beže od obaveze, a zaista ne postoji par koji bi bio srećniji od njih kada bi dobio dete - kaže izvor i ističe da će Milošević uraditi sve da zaštititi svoju partnerku od pritiska. 

 

- Ako je neko lud za svojom devojkom, to je Andrija. On je u svakom smislu obožava i imaju odnos kao da su tek ušli u vezu. Toliko su zaljubljeni i srećni jedno sa drugim da se ne odvajaju na više od sat-dva i sve rade zajedno. Upravo zbog toga Andrija ne dopušta da se priča o potomstvu i ženidbi. Zna da bi to moglo da povredi Sandru i da joj je jako teško što još nemaju dete. U stanju je sa celim svetom da se posvađa samo da nju niko ne dira i da ona bude mirna - priča izvor i dodaje da ni jedno ni drugo ne forsira brak.

*Foto: Printscreen

- Sandra i Andrija žive zajedno već tri godine, naučili su da funkcionišu savršeno i ne opterećuju se brakom. Njihova veza liči na brak i nisu od onih parova koji po svaku cenu žele venčanje, zato što im papir ne znači ništa. Ne samo da žive zajedno već zajedno vode pozorište i njihov zajednički život je sređen. Jedino što im fali jeste dete, ali radiće na tome i rešiće problem ukoliko postoji. Njima je važno samo da ih niko iz porodice ne maltretira pitanjima jer su već počeli da se distanciraju. Ostalo će lako, kao i sve do sada - zaključuje izvor.

Kako bi se saznalo šta o saznanjima ima da kaže Andrija, mediji su ga pozvali, ali njegov telefon bio je isključen do zaključenja ovog teksta.

(BalkansPress / Izvor: Espreso.rs)

Scroll to top