Pevačici i učesnici rijalitija izrečena mera zabrane ulaska u Arenu!

Pevačica i nekadašnja učesnica rijaliti programa "Farma", preselila se u Australiju, a nedavno je prisustvovala i finalu Australijan opena na kom je bodrila Novaka Đokovića.

PROČITAJTE: Novak i italijanski novinar napravili šou na šampionskoj konferenciji: Svi popadali od smeha u sali

 

Dušica je navodno izbačena sa tribinama na kojim se nalazila među pristalicama Novakovog protivnika Dominika Tima i previše glasno navijala za srpskog tenisera. Pevačicu je navodno policija izvela iz Rod Lejver arene!

"Bila sam veoma pristojan navijač i toliko godina pratim Novaka Đokovića i želela sam da budem na finalu. Kada je pobedio Federera, kupila sam karte i platila sam basnoslovno karte da bih ga gledala. Ali mi se desio incident. Upala sam u ekipu koja je navijala za Dominika i neko me je prijavio. Došli su ljudi koji su me izveli", ispričala je pevačica, kojoj je izrečena mera zabrane ulaska u Arenu na dve nedelje.

"Prišla mi je i rekla da budem 'kvajat', a ja ne mogu da budem 'kvaja' kada pripadnik moje zemlje pobeđuje. Bilo je mnogo više onih koji su navijali za Dominika. Žena je zvala policiju. Ja to nisam doživela da me policija izvede pred kraj meča i da mi kažu da to nije u redu što sam glasna", ispričala je za Ekskluzino.

Scroll to top