Nekad najbolju teniserku sveta zatekli smo dok je pazarila garderobu u centru Beograda, za koju je iskeširala samo 200 evra, s obzirom na to da je reč o modnoj marki za svačiji džep.

PROČITAJTE: Novak Đoković priredio ŠOU KAKAV SE RETKO VIĐA! Jelena ga izvela na binu, a onda je ZAPEVAO i raspametio sve prisutne! (VIDEO)

 

U dugogodišnjoj teniskoj karijeri Jelena Janković zaradila je skoro 20 miliona dolara, a pored toga ima i nekoliko privatnih biznisa od kojih solidno prihoduje.

*FOTO: KURIR

Mogla bi da živi vrlo lagodno i da sebi priušti šta god poželi, ali ona se očigledno ne zadovoljava skupim stvarima.

 

Jelena voli da, kao većina devojaka, pazari povoljniju garderobu, umesto skupih brendiranih komada koji koštaju po nekoliko hiljada evra. Bivšu teniserku zatekli smo u jednoj poznatoj prodavnici odeće u centru Beograda, gde je dugo razgledala novi asortiman koji je u ponudi.

*FOTO: KURIR

Nije mogla da se odluči da li joj se više sviđa nekoliko para farmerki, haljina za proleće, sako ili šarene košulje. Dugo se dvoumila, konsultovala s drugaricom, koja joj očigledno daje modne savete, ali to nije pomoglo. Na kraju je Jankovićeva odlučila da kupi sve što joj se tog dana svidelo.

*FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

Iznos na kasi bio je oko 200 evra, što je za nju prava sitnica. Posle više od sat vremena Jelena je iz prodavnice izašla zadovoljna, s kesom u rukama.

 

PROČITAJTE: ŽIVI NA PLANINI I GAJI KOZE: Elena Karić se odrekla luksuza, SINA JE ISPISALA IZ ŠKOLE i posvetila se obredima

*FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

Nekad najbolja teniserka sveta već godinama živi u Dubaiju, za koji je, kako je rekla, vežu samo lepe uspomene.

(BalkansPress / Izvor: Kurir, Autor - Ljiljana Stanišić)

Scroll to top