BalkansPress

Dobro došli!

Jedan od najpoznatijih pevača sa prostora bivše Jugoslavije Krunoslav Kićo Slabinac (76) u indukovanoj je komi i život mu je ugrožen.

Prema navodima RTL-a, stanje mu se zakomplikovalo nakon operacije srca.

PROČITAJTE: USLOVI ZA ULAZAK U CRNU GORU: POSTOJE TRI STAVKE KOJE SE MORAJU POŠTOVATI!

Posle prve operacije usledile su još dve, a sve ovo je bilo previše da bi organizam Kića Slabinca podneo. Baš zbog toga je stavljen u indukovanu komu, prema pomenutim navodima.

 

- Svi smo očekivali za par dana da će izaći i da će biti sve dobro, a onda sam doznao od svojih prijatelja, od Ivana, njegovog sina, da situacija se ne odvija onako kako bi trebala - rekao je Duško Lokin, njegov menadžer za inostranstvo i dugogodišnji prijatelj i nastavio:

- Danas sam doznao da je na respiratoru. Sad zašto, što, ja to ne znam. Ja mu šaljem svaki dan poruke, ali vidim da on to ne otvara.

Kićo Slabinac

*Kićo Slabinac, FOTO: SCREENSHOT

PROČITAJTE: Nevena iz Beograda letovala u Albaniji i ostala u NEVERICI: Svi Albanci su me pitali ovo čim su čuli da sam iz Srbije

Kićo je rođen 1944. godine u Osijeku, a proslavio se u celom regionu sedamdesetih godina prošlog veka.

Kao pevač, kompozitor, gitarista i aranžer ostvario je velike uspehe širom Jugoslavije i pobednik je mnogih manifestacija na Balkanu, poput Beogradskog proleća, festivala u Opatiji, Splitu i drugih. Poznat je kao pevač zabavne muzike, ali i slavonske narodne.

Scroll to top