BalkansPress

Dobro došli!

Ne pojavljuje se često pred kamerama!

Danilo Lazović istakao se svojim talentom u mnogim ulogama koje je odigrao, a jedna od njih je i uloga Šćepana Šćekića u seriji "Srećni ljudi".

Sa suprugom Brankom, rođenom Cetinjankom sreo se slučajno, ali je on onog trena kada je vidio znao da je ona ljubav njegovog života.

- Mama i tata upoznali su se na Zlataru 1976. godine. On je sa svojom klasom na tamošnjoj smotri govorio stihove, a ona je sa folklorom stigla sa Cetinja da učestvuje u programu. Danilo je sedeo u bašti hotela, dok su tek pristigle Cetinjanke izlazile iz autobusa. Obratio se Nadi Blam: "Je l` vidiš onu devojku? To će mi biti žena". Upoznali su se, i to je bilo sve - ispričala je mnogo godina kasnije njegova kćerka Jelena u jednoj emisiji, ističući da je Danilo bio brižan otac.

 

Na vrhuncu popularnosti, kako bi deca imala što bolje uslove za odrastanje, porodica se iz stana u centru Beograda preselila na Avalu.

- Mislim da je to nešto najbolje što je tata mogao da uradi jer nas je sklonio s asfalta, pa su moja braća i sestra umesto da rastu čekajući lift, uživali u prirodi i zdravom detinjstvu - ispričala je njegova ćerka Jelena, a kako ona izgleda pogledajte u nastavku.

 

*Printscreen You Tube

Jedan od najpopularnijih dramskih umetnika nekadašnje Jugoslavije umro je na snimanju serije "Stižu dolari" 25. marta 2006. godine. Za sobom je, pored ćerke Jelene, ostavio i ćerku Milenu, kao i sinove Vuka i Miloša.

Scroll to top