BalkansPress

Dobro došli!

Glumac Tihomir Arsić juče je recitovao pesmu u okviru svečane promocije najmlađih oficira. Tihomir se veoma dugo nije pojavljivao u srpskoj javnosti, a tokom recitacije niko nije mogao da ga prepozna.

Tihomir Arsić

*Tihomir Arsić na svečanoj promociji najmlađih oficira, FOTO: SCREENSHOT/TANJUG / TANJUG

PROČITAJTE: OGLASILA SE MAJKA - BOGDAN JE USPEO: Ovo je Božje čudo, ozdravio je preko noći! (FOTO)

Tihomir Arsić je otkrio da mu je zdravlje narušeno.

 

- Borim se sa ovom teškom bolesti, nisam pričao o tome, ali sam dobio sada ponudu koju nisam mogao da odbijem. Veoma sam zadovoljan što sam bio deo ceremonije, ja sam od onih konzervativnih tradicionalista koji poštuje uniformu i čast mi je da radim za vojsku pogotovo u ovoj situaciji kad se dostojanstvo i imidž vraća ka onome što je nekad simbolizovalo status ofiicira u društvu, oni su nekad bili najobrazovaniji i najnapredniji sloj društva - započinje slavni glumac u ispovesti za "Blic", te otkriva detalje njegove borbe sa kancerom:

 Tihomir Arsić u jednoj od prvih scena snimljenih za nastavak serije

*Tihomir Arsić u jednoj od prvih scena snimljenih za nastavak serije, FOTO: MILAN ILIC / RAS SRBIJA

PROČITAJTE: "POVEZAO ME JE, PA SILOVAO U AUTOMOBILU" Danijela Štajnfeld iznosi u javnost nove detalje traume

- Sada imam 30 kilograma manje, već dve godine se borim sa tim. Nisam pričao o tome, ali nisam ni krio jer nisam nešto ni bio u žiži interesovanja javnosti. Glumom se nisam bavio dugo, a sad sam pri Vladi Srbije, radim kao specijalni savetnik u Ministarstvu za kulturu. To radim diskretno i trudim se da se bavim kulturom koliko je moguće, a ne uplitati se u politiku.

 

Tihomir ne krije da je veliki borac i da se nada da će uskoro moći da se vrati na daske koje život znače.

- Mnogo mi nedostaje gluma pogotovo sad kad shvatim da nemam mnogo vremena. Očekujem krajem meseca da se možda vratim u svoje matično Narodno pozorište i ponovo odigram predstavu, ukoliko sve bude kako treba.

 Tihomir Arsić

*Tihomir Arsić, FOTO: YOUTUBE / YOUTUBE

PROČITAJTE: JADRANKA BARJAKTAROVIĆ IZBAČENA SA FESTIVALA U SRBIJI Šokirani smo nepoštovanjem koje je pokazala prema zemlji u kojoj je započela karijeru

Tihomir Arsić je srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac prepoznatljiv po ulogama u filmovima „Dečko koji obećava“, „Veliki transport“, „Igmanski marš“, „Pejzaži u magli“ i drugima, dok ga je televizijska publika ga je nedavno gledala u ulozi fudbalskog menadžera Barona u popularnoj seriji „Ubice mog oca“. Rođen je 21. jula 1957. godine u Zemunu. Bio je u braku s pevačicom Biljanom Krstić s kojom ima dve ćerke, Milicu i Lenku. Od 2011. godine je u braku s balerinom Jelenom Ćosić s kojom ima ćerku Veru i sina Arsenija. Živi na relaciji Beograd – Belanovica.

Scroll to top