BalkansPress

Dobro došli!

Jovana Joksimović i Srđan Predojević, koji su pre dva dana prekinuli saradnju s Prvom televizijom, mogli bi da se vrate na Radio-televiziju Srbije.

Voditeljski par emisije "Jutro", koji je zajedničku karijeru i započeo na Javnom servisu, ukoliko bi se dogovorio s čelnicima nacionalne televizije, pojačao bi redakciju zabavnog programa. Kako se saznaje, Urednica Olivera Kovačević, raspoložena je da im ponudi posao u redakciji koju vodi, a za njih dvoje napravili bi poseban, veliki večernji šou-program.

 

Pregovore o prelasku i uslovima s popularnim TV licima vodiće prvi čovek RTS Dragan Bujošević, koji je nedavno ponovo postavljen za vršioca dužnosti generalnog direktora. RTS nije u mogućnosti da ponudi uslove kao što može Prva ili neka druga privatna televizija, međutim, Jovana i Srđan imaju mogućnosti da svoj program rade za RTS i preko eksterne produkcijske kuće, kao što je prošle sezone učinio i Slavko Beleslin.

Olivera Kovačević nije želela da komentariše ova saznanja.

Inače, na TV Prva odmah je došlo do promene, pa je već juče jutarnji program vodio Filip Čukanović, čime je potvrđeno pisanje da je mladi novinar uzrok zbog kojeg su Jovana i Srđan dali otkaz.

*Filip Čukanović, Foto: Printscreen/Prva TV

- Tu sam. Dan za osmehe - napisao je voditelj na Instagramu uz fotografiju iz studija.

Scroll to top