BalkansPress

Dobro došli!

Ljupka Stević uništila je automobil generalu Dragiši Simiću, nakon čega su skandalozni snimci preplavili društvene mreže, te se o tome danima priča i piše, a sada je pevačica otišla korak dalje.

Naime, pevačica tvrdi da je deset godina bila u vezi sa generalom Simićem, čekala je da se razvede, a onda joj je prekipelo i odlučila da se “obračuna” i sa Simketovom suprugom Danijelom, kojoj je poslala snimak njegovh razgovora koje je tajno napravila kada mu je prisluškivala automobile.

 

PROČITAJTE: OVA PONUDA SE NE ODBIJA: Jovana i Srđan vraćaju se na ovu televiziju?

 Ljupka Stević

*Ljupka Stević, FOTO: INSTAGRAM/LJUPKASTEVIC / INSTAGRAM

- Rekla sam joj: "Evo Danijela da vidiš sa kim si toliko godina u braku, a sa kim sam se ja je... deset godina" – otkrila je folkerka za "Alo!".

S obzirom na to da se bavi lovom i često ide da odstreli neku životinju, pevačica je kod sebe imala registrovane puške, međutim, nakon incidenta koji se desilo u sredu veče, policija joj ih je oduzela.

Podsetimo, protiv pevačice biće podnete dve prekršajne prijave i to za čl.8 ZoJRM i čl. 9 Zakon o prebivalištu i boravištu građana i uručena joj mera zabrane prilaska generalu Dragiši Simiću koji je dao izjavu u policiji i rekao da nije prisustvovao događaju.

Scroll to top