BalkansPress

Dobro došli!

Zaposleni na RTS-u spremaju peticiju ako se Jovana Joksimović vrati u ovu medijsku kuću, prenose mediji.

Popularna voditeljka je sa kolegom Srđanom Predojevićem pre nekoliko dana otpuštena sa TV Prve i sada je u potrazi za novim angažmanom.

Kako prenosi Informer Jovana će karijeru najverovatnije nastavi na televiziji K1, koja je vlasništvu njenog muža Željka Joksimovića, a nije isključeno ni da se vrati na RTS, gde je sa Predojevićem radila od 2005. do 2010. godine.

 

– Ako se Jovana vrati na RTS, nastaće haos! Niko iz tehničke službe neće želeti da radi sa njom jer je svi pamte po bahatom ponašanju i vređanju saradnika. Ako je Bujke (Dragan Bujošević, prim. aut.) stvarno vrati, mora da bude svestan da izaziva gnev svojih zaposlenih! Spremni smo i peticiju da potpišemo protiv Jovaninog povratka na RTS – počinje priču izvor ovog lista sa RTS-a i objašnjava zbog čega su ljudi u Javnom servisu toliko ogorčeni na popularnu voditeljku:

Ovo je Lili, Srpkinja koja je GOLA kupovala lubenicu usred dana na Pančevačkom putu i zapalila Balkan (VIDEO)

Posted by BalkansPress on Субота, 26. септембар 2020.

– Užasno se ponašala prema tehničkom osoblju! Vikala je na kamermane i tonce, vređala je šminkerke, mlađim koleginicama je govorila da su ‘ružne i debele’. Umeo je i Srđan da bude drzak, ali ni približno kao ona.

Za razliku od Jovane, koja se isticala hirovitim ponašanjem, Predojević je imao drugu manu: mnogo je voleo da troši tuđe pare.

 

– U početku je on bio velika faca, dok se Jovana šlepala uz njega, a kasnije se to sve skroz promenilo. Srđan je svakog jutra na RTS-u tražio da mu se otvara nova košulja pred emisiju, nije hteo ništa dvaput da obuče. Službenu karticu najčešće je koristio da sebi nakupuje garderobu. S vremenom je i Jovana počela da zahteva specijalni tretman na poslu, pa je tražila da se i njoj kupuju garderoba i skupocene kreme – priča naš sagovornik.

*Foto:PrintScreen/Instagram/JJoksimovic

Bahaćenje poznatog voditeljskog para prekinuo je 2010. godine tadašnji direktor RTS-a, pokojni Aleksandar Tijanić.

– Dugo je trpeo hirove svojih TV zvezda, a onda mu je pukao film. Planirao je da otpusti samo Srđana, a Jovanu je hteo da zadrži, jer je nju baš gotivio. Međutim, kada je Predojević dobio otkaz, Joksimovićeva je rekla Tijaniću: “Ako ide on, idem i ja.” Posle toga su zajedno otišli na Pink. Mediji su to predstavili kao ‘transfer decenije’, a njih dvoje su bili najureni i nisu imali gde drugde da odu… – zaključuje naš sagovornik.

Scroll to top