BalkansPress

Dobro došli!

Od kako su mu prošle godine dijagnostikovali kancer, Bora vodi životnu bitku.

Rok muzičar i basista grupe "Riblja čorba" Miša Aleksić preminuo je 29. novembra u 67. godini, od posledica koronavirusa, ali Bora Đorđević nije prisustvovao njegovoj sahrani, jer vodi bitku za život protiv raka koji mu se proširio na pluća.

Članovi rok sastava pogođeni su Mišinom smrću, međutim, oni se nisu pojavili na sahrani, navodeći razloge zbog kojih će izostati prethodno, na oficijalnoj stranici grupe, na društvenoj mreži Fejsbuk.

 

- Dragi prijatelji, teško je naći nekog ko Mišu voli više od nas. I ne možemo da se pomirimo s tim da ga više nema. Znamo da je Miša umro od posledica podmukle i nevidljive bolesti. Umro je nepotrebno. Znamo da nije potcenjivao ovo zlo. Nosio je masku i čuvao se. Kovali smo planove za budućnost, za koju smo verovali da je imamo. Zlo zvano koronavirus je i dalje među nama, više nego ikad, i zato smatramo obavezom da vam saopštimo da članovi Riblje Čorbe neće u sredu prisustvovati kremaciji. Verujemo da ni Miša ne bi dozvolio da se ugrozi bilo čije zdravlje, bilo čiji život. Kad ova pošast prođe, zajedno ćemo ožaliti našeg i vašeg Mišu koncertom u njegovu čast. Budite odgovorni i zdravi. Voli vas Riblja čorba - navedeno je u saopštenju članova benda.

Miša Aleksić

*Miša Aleksić, Foto: prinstcreen

PROČITAJTE: „Šta ti tražiš ovdje“: Kusturica o Maradoninoj reakciji kad se Klintonov brat obreo u Buenos Ajresu

Kako Objektiv.rs saznaje, pevač i frontmen grupe "Riblja čorba", Bora Đorđević, koji sa porodicom živi u Ljubljani, nije došao na sahranu svog dugogodišnjeg prijatelja, jer je u jako teškom stanju.

 

Bori je prošle godine dijagnostikovan kancer prostate, a nedavno se njegovo stanje pogoršalo.

- Bora vodi bitku za život. Njegovo zdravstveno stanje znatno se pogoršalo, kancer se proširio i na pluća, pa Bora redovno odlazi na hemioterapije. Doktori čine sve što je u njihovoj moći kako bi se Borino stanje stabilizovalo, a upravo iz tog razloga on je odlučio da ne dođe na Mišinu sahranu. Dodatni rizik predstavlja i koronavirus, što bi bilo kobno za Boru koji je ionako u lošem stanju - kaže Objektivov dobro obavešteni izvor.

Bora Đorđević, Bora Čorba

*Bora Đorđević, Bora Čorba, Foto: Screenshot Youtube

PROČITAJTE: Velika Jovanina ISPOVEST posle otkaza na Prvoj: Zašto ih neću tužiti i zbog čega NE RADIM više sa Srđanom

Izvor dodaje i da Bora slabo napušta porodični dom, kao i da mu je supruga najveći oslonac i podrška, te da je pevač pozitivan i optimističan.

Scroll to top