BalkansPress

Dobro došli!

Najbolji teniser planete Novak Đoković je prema pisanju španskih medija opčinjen Marbeljom, pa je rešio da na ovom "rajskom mestu" u Španiji kupi raskošnu vilu. Španski mediji prenose da Novak kupuje prelepo imanje i kuću u poznatom letovalištu Kosta del Sol.

Luksuzna vila ima neverovatnih 1.000 kvadrata, a nalazi se na imanju koje se prostire na oko 3.500 kvadratnih metara. Nova kuća ima sve! Bazen, ogromna teretana, teniski teren, veliki roštilj, devet spavaćih soba, osam kupatila, igraonicu, impresivnu dnevnu sobu, prelepu baštu sa pogledom na more...

 

Uostalom, kako izgleda, pogledajte na fotografijama.

La mansión de Novak Djokovic en Marbella

Jardín con vistas

Pista de tenis

 

Salón

Suite de lujo

Baño principal

Porodica Đoković u poslednje vreme mnogo vremena provodi u Marbelji. Novak je u jeku pandemije tokom "lokdauna" boravio u ovom popularnom turističkom mestu. Đokovićima se veoma dopao život u Španiji i navodno su rešili da nakon 10 godina promene prebivalište. Novakova supruga Jelena smatra da je Marbelja idealna za odrastanje njihove dece, naročito sa aspekta socijalizacije. Navodno planiraju da Stefan i Tara tamo idu u školu kad dođe vreme za to. Marbelja se nalazi u Andaluziji, na krajnjem jugu Španije. Imao oko 140 hiljada stanovnika i klima je sjajna tokom čitave godine.

Scroll to top